Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Camdaki Kız Dizisinin Finalindeki Hata Seyirciler Tarafından Fark Edildi

Camdaki Kız dizisi sezon finali yaptı. Final fragmanında yer alan bazı sahnelerin bölümde yayınlanmaması seyirciyi ve dizinin senaristini de sinirlendirdi. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 04:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Camdaki Kız Dizisinin Finalindeki Hata Seyirciler Tarafından Fark Edildi

Camdaki Kız Dizisi Sezon Finali Yaptı

3 sezondur devam eden Camdaki Kız dizisi perşembe günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. 82. bölümüyle sezon finali yapan dizideki hata seyircinin gözünden kaçmadı. Dizinin final fragmanında yer alan bazı sahnelerin bölümde yayınlanmaması seyirciyi ve dizinin senaristini de sinirlendirdi.

Finaldeki Hata Seyirciler Tarafından Fark Edildi

Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. Dizinin 82. bölümünün son sahnesinde Nalan'ın parmağında yüzük olmayışı dikkat çekti. O anlar sosyal medya paylaşılıp 'Şu yüzük meselesini biri açıklasın' 'Final hiç olmamış' yorumunda bulundu. Ayrıca final fragmanında gösterilen sahnelerin yayınlanmaması da seyirciyi öfkelendirdi.

Finalde Neler Oldu?

Hayri Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Türkan ile Nalan Hayri'nin acısını yaşıyor. Sedat Nalan'dan yeni bir şans daha istiyor. Nalan Sedat'a bir şans daha veriyor ve bambaşka bir hikaye başlıyor! 81. bölüm sonunda emniyete gidip teslim olan Laz Kızı cezaevine atıldı.

Eleştiriler Yapıldı

Camdaki Kız'ın finali beklenenin aksine mutlu son ile bitti. Kitaptan uyarlama olan dizide Nalan ve Sedat tekrar evlendi. Fragmanda yer alan düğün sahnelerinin yayınlanmaması izleyicinin eleştirmesine neden oldu. Sosyal medyada Camdaki Kız final bölümüne birçok eleştiri geldi.