Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Call of Duty Warzone Caldera Sunucuları Kapanıyor

Call of Duty Vanguard’ın çıkışı ile birlikte Warzone: Caldera isimli yeni bir haritaya kavuşan Warzone, ilk nesil Warzone’a veda ediyor. Activision, yeni nesil Warzone ve Warzone: Mobile yapımlarına odaklanarak orijinal Warzone’a kaynak tüketmeyeceklerini açıkladı. Bu nedenle, 21 Eylül’de Warzone: Caldera’nın sunucuları kapatılacak.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 11:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Call of Duty Warzone Caldera Sunucuları Kapanıyor

Warzone: Caldera’nın Sunucuları Kapanıyor

Call of Duty: Modern Warfare’ın bir eklentisi olarak çıkış yapan Warzone, kısa sürede dünyanın en popüler battle-royale oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Ancak, Call of Duty Vanguard’ın çıkışı ile birlikte Warzone: Caldera isimli yeni bir haritaya kavuşan Warzone, ilk nesil Warzone’a veda ediyor. Activision, yeni nesil Warzone ve Warzone: Mobile yapımlarına odaklanarak orijinal Warzone’a kaynak tüketmeyeceklerini açıkladı. Bu nedenle, 21 Eylül’de Warzone: Caldera’nın sunucuları kapatılacak. Oyuncular, satın aldıkları kozmetik ürünlere ve başarılarına da veda etmek zorunda kalacak ancak bu ürünlere Modern Warfare, Black Ops Cold War ve Vanguard oyunlarından erişilebilecek.

Activision, Warzone 2.0 ve Warzone: Mobile’e Odaklanacak

Activision, Warzone 2.0 ve Warzone: Mobile yapımlarına odaklanarak orijinal Warzone’a kaynak tüketmeyeceklerini açıkladı. Oyuncuları üzen bu karar, firmanın yeni nesil Warzone’a ciddi güncellemeler yapacağı iddialarıyla bir nebze olsun telafi edilebilir. Ayrıca, yeni nesil Warzone’un ilk nesil yapıma benzeyeceği de söylentiler arasında yer alıyor.