Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Call of Duty Hilecileri Utandırıyor: Ricochet Sistemiyle Yeni Önlemler

Call of Duty hilecileri artık bir oyundan atıldıklarında sadece üzülmekle kalmayacak; aynı zamanda gerçek zamanlı olarak adları yayınlanacak ve adeta utandırılacaklar. CoD: Modern Warfare II ve CoD: Warzone beşinci sezonu bu hafta yayınlandı ve güncelleme, Ricochet hile önleme sistemine bir ekleme içeriyor.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 22:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Call of Duty Hilecileri Utandırıyor: Ricochet Sistemiyle Yeni Önlemler

Popüler oyunlardan Call Of Duty için yeni önlemler yolda

Yıllardır hilenin önüne geçmek için çeşitli stratejiler uygulanırken bu kez hile yapanları bekleyen yüz kızartıcı cezalar yolda. Bu hafta beşinci sezonu yayınlanan CoD: Modern Warfare II ve CoD: Warzone'da hile önleme sistemi olan Ricohet'e yeni bir önleme sistemi daha eklendi.

HİLE YAPANI HERKES BİLECEK

Ricochet bir 'sorunlu oyuncuyu' tespit edip oyundan attığında oyun öldürme akışında böyle bir olayı maçtaki herkese bildirecek. Bu yöntem tüm oyuncuların bir hileciyle karşı karşıya olduklarından emin olmalarını ve ayrıca Activision'ın sistemlerinin o kişiyi tespit edip onu oyundan attığını bilmesini de sağlayacak.

Buna ek olarak söz konusu değişiklik hilecilerle uğraşmak ve şüpheli oyuncuları yakalamaya çalışmak için her türlü taktiği deneyen Team Ricochet'in sunduğu iyi bir güncelleme olarak tanımlanabilir.

Call of Duty son birkaç yılda hilecilerin düşmanlarını görmesini engelledi ve silahlarını ellerinden aldı.

Daha yakın zamanlarda Team Ricochet tespit edilen ve şüphelenilen hilecilere karşı gerçek oyuncuların klonlarını yerleştirmeye başladı. Potansiyel bir hilecinin bu klonlardan biriyle etkileşime girmesi hile yaptıklarını açık bir şekilde doğruluyor.