Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çağla Şıkel, Victoria Secret'tan gelen teklifi reddettiği iddialarına cevap verdi

Çağla Şıkel, Victoria Secret'tan gelen teklifi reddettiği iddialarına cevap verdi. Ayrıca elektrikli araç markasının lansmanında açıklamalarda bulundu ve evlilik düşüncesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Yayın Tarihi: 03.10.2023 20:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çağla Şıkel, Victoria Secret'tan gelen teklifi reddettiği iddialarına cevap verdi

Çağla Şıkel, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu.

Şıkel, Victoria Secret'tan gelen teklifi reddettiği yönünde çıkan haberlere de ilk kez cevap verdi. 'Böyle bir şey yapmış olabilir miyim?' diye soran Şıkel, bir menajerlik şirketinde çalışırken Victoria Secret'tan teklif geliyor ve reddediyorsun sorusuna şu şekilde yanıt verdi: 'Ya böyle bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Ben en azından o dönemde çıkıp kendi ağzımla 'Bana böyle bir teklif geldi' deyip havasını atardım böyle bir teklif gelmiş olsa. Oldu da benim mi haberim yok? Israrla 700 yıldır aynı haber yapılıyor, böyle bir şey yok ya... Bana Naomi Campbell'ın ajansından teklif geldi Fransa'dan ama 'Victoria Secret'a çıkar mısın?' gibi bir şey değil. Ben Victoria Secret için 'Bir gün neden olmasın' diyordum hep. Bunun üzerine yıllar yıllar sonra bu çıktı.'

Cennet Mahallesi için teklifi reddettiği iddiası da sorulan Şıkel, 'Bu dünya saçması bir şey. Hayatımın en büyük şanslarından bir tanesi Cennet Mahallesi... Hem çalıştığım kadro olarak hem geçirdiğim 5 sene, hem edindiğim deneyim, hem hayatımın en güldüğüm zamanları, yani inanılmaz... 'Burayı bırakmak zorundasın sadece oraya gideceksin bir tane defile yapacaksın' deseler yemin ederim düşünürdüm ya da Türker abiye yalvarırdım 'Ne yapabiliriz ne edebiliriz' diye. Benim orada yaşadığım şeyler herkesin yaşayabileceği şeyler değildi. Evet Victoria Secret'te benim bir hayalimdi ama zaten böyle bir teklif hiç olmadı.'

Çağla Şıkel, elektrikli araç markasının lansmanında açıklamalarda bulundu

Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde bir elektrikli araç markasının lansmanında sunuculuk yaptı. Etkinlik öncesi kameraların karşısına geçen ünlü manken, sosyal medyada çok konuşulan buzlu fıçı deneyimi ve özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Arabadan çok anlamadığını belirten Şıkel, 'Yeni araç değiştirdim. Arabalardan çok anlamam ama güvenli olanları tercih ediyorum genelde. Kendi zevklerimizi bırakalı çok oldu, çocuklarımız en önemlisi. Elektrikli araç ülkemiz için çok güzel bir şey. Yavaş yavaş herkes geçecektir zaten elektrikli araçlara' dedi.

Soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdiği anları Instagram hesabından paylaşan Şıkel, 'Evime de bir fıçı gönderdiler. Evde daha fıçıyı kullanamadım ama sabah 6'da uyanıp, soğuk suyla duş almaya başladım. Güne inanılmaz dinç başlıyorum. Normalde soğuktan nefret ederim ama alıştım ve iyi geldiğini düşünüyorum. Sporcu olmayıp sporcu hayatı yaşayan insanların bence yapması gerekli bu buz fıçısı olayını. Kasların yapılanmasına yardımcı oluyor. Gittikçe yayılıyor aslında, deneyen vazgeçemiyor' sözleriyle, soğuk suyun sağlıklı olduğunu söyledi.

Çağla Şıkel, evlilik düşüncesine ilişkin açıklamalarda bulundu

Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşayan Çağla Şıkel, evlilik soruları üzerine, 'Şu an gerçekten evlilik düşüncem yok. İleride evlilik olursa lafımı yerim ama devam eden dostluğum, arkadaşlığım var tabii ki şu an. Önceliğim çocuklarım ve ailem. Herhangi bir acelem yok çünkü benim bir ailem var. Ancak hayat ne gösterir bunu bilemeyiz' ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının 'Nail Bey'den evlilik teklifi gelirse tepkiniz ne olur?' sorusu karşısında gülümseyen 44 yaşındaki manken, 'Ben gidiyorum arkadaşlar. Bir şey diyemem şu an' cevabını vermekle yetindi.