Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çağla Demir, Yargı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrol oynadığı Yargı dizisinin kadrosuna Çağla Demir katıldı. Demir, dizide nasıl bir rolde olduğunu ilerleyen zamanlarda göreceğimizi söyledi. Ayrıca, Demir'in yanında gizemli bir erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 12:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çağla Demir, Yargı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrol oynadığı Yargı'nın kadrosuna katılan Çağla Demir

İlerleyen zamanlarda hep beraber göreceğiz nasıl bir rolde olduğumu. Yargı çok güzel bir dizi. Dahil olduğum için çok mutluyum açıklamasını yaptı. YARGI SON BÖLÜM... BEYEFENDİ ARKADAŞIM 31 yaşındali oyuncu, yanındaki erkek arkadaşının sorulması üzerine ise Beyefendi arkadaşım. En fazla bunu yazabilirsiniz, adı da Fatih diyerek, gelen araç ile oradan ayrıldı.

Ekranlarının sevilen oyuncusu Çağla Demir, önceki gece Bebek'teydi. Bir beyefendi ile görüntülenen Demir, kameraları görünce panik yaptı. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen güzel oyuncu, yanındaki gizemli erkek arkadaşının kendisine sorulması üzerine ise, 'Beyefendi arkadaşım en fazla bunu yazabilirsiniz. Adı da Fatih' diyerek gelen araç ile oradan ayrıldı. Çağla Demir daha önce fenomen Reynmen ile aşk yaşamıştı. TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN