Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çağdaş Bodrum Spor'da Transfer Hareketliliği ve Gaziantep Basketbol'da Yaprak Dökümü

Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İkinci yabancı transferi olarak Dominic Artis'i kadrosuna katan ekip, ayrıca Muratcan Esen, Yiğit Özkan ve Saadettin Donat ile yollarını ayırdı. Öte yandan Gaziantep Basketbol'da ise Can Uğur Öğüt takımdan ayrıldı.

Yayın Tarihi: 08.07.2023 01:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çağdaş Bodrum Spor'da Transfer Hareketliliği ve Gaziantep Basketbol'da Yaprak Dökümü

Çağdaş Bodrum Spor'dan Yeni Transfer

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrum Spor, dış transferde ikinci yabancı takviyesi olarak Dominic Artis'i kadrosuna kattı. 30 yaşında, 1.91 boyundaki guard geçen sezonu Fransa Pro A Ligi takımlarından Cholet Basket'te geçirdi.Bodrum ekibi daha önce yabancı kadrosuna ABD'li uzun forvet Jaron Johnson'ı dahil etmişti.

Çağdaş Bodrum'da Vedalar

Çağdaş Bodrum'da geçen sezon Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan kadrodan vedalar da devam ediyor. Muğla temsilcisi son olarak Muratcan Esen, Yiğit Özkan ve Saadettin Donat'la yollarını ayırdı. Çağdaş Bodrum, oyunculara katkıları için teşekkür etti.

Gaziantep Basketbol'da Yaprak Dökümü

Gaziantep Basketbol'da yaprak dökümü sürüyor. Son olarak da Can Uğur Öğüt takımdan ayrıldı. Tecrübeli oyuncu kırmızı siyahlı takımdan ayrıldı. uzun yıllar Gaziantep Basketbol forması giydikten sonra Türk Telekom'a gitmiş, bir yıl aradan sonra yeniden Gaziantep'e dönmüştü.