Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çağdaş Atan, Kayserispor Taraftarının Tepkisiyle Karşılaştı

Sezon başında Kayserispor'un teknik direktörü olan Çağdaş Atan, Bağakşehir FK ile sözleşme imzalayarak Kayseri'ye geri döndü. Ancak Kayserispor taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı. Atan'a sahte banknotlar atan taraftarlar, stadyuma çıktığında ise ıslıklarla protesto etti. Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç ise Atan için lokma dağıttırdı ve Kayserispor'un herkesin hayallerinden ve ideallerinden büyük olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 20:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çağdaş Atan, Kayserispor Taraftarının Tepkisiyle Karşılaştı

Sezon başında ilk 4 hafta Kayserispor'un teknik direktörü olan Çağdaş Atan, Bağakşehir FK ile sözleşme imzaladı ve Kayseri'ye geri döndü.

Sarı-kırmızılı takım taraftarları ise Atan'a tepki gösterdi. Kayserispor taraftarları, maç öncesi Atan aleyhine tezahüratlar yaptı. Tribünlerden sahaya sahte banknotlar atan taraftarlar, sol üst köşede 1 milyon 440 bin Euro yazan banknotlarla Atan'a gönderme yaptı. Atan, stadyuma çıktığında ise tribünler tarafından ıslıklandı.

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi, Çağdaş Atan için Lokma Dağıttı

Kayserispor'da görev yaptığı süreçte camianın takdirini toplayan Çağdaş Atan, Başakşehir'in teklifini kabul ederek ayrıldı. Bunun üzerine Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç, Atan hayrına İstanbul Kadıköy'deki Sögütlüçeşme Camii'nde 10 bin kişiye lokma dağıttırdı. Koç, Kayserispor'un herkesin hayallerinden ve ideallerinden büyük olduğunu belirtti.