Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Buse Varol'un Değişimi ve Estetik Tartışmaları

Miss Turkey yarışmasıyla adını duyuran Buse Varol, estetik tartışmalarıyla gündeme geldi. Oyuncu, estetik yaptırdığı iddialarını reddederek doğallığı savundu.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 04:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Buse Varol'un Değişimi ve Estetik Tartışmaları

Buse Varol'un Değişimi ve Estetik Tartışmaları

Miss Turkey yarışmasıyla adını duyuran Buse Varol, birçok dizi projesinde rol aldı. Son olarak Dostlar Mahallesi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu, dizi setinde tanıştığı Alişan'la 2018 yılında nikah masasına oturdu. Peş peşe anne olmasının ardından ekranlara ara veren güzel oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Şimdilerde Selahaddin Eyyubi dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Varol'un Miss Turkey'deki fotoğrafları gündeme resmen bomba gibi düştü.

Çünkü birçok kişiye göre Varol 'çok fazla' değişmişti. Bu sebeple sosyal medya ikiye bölündü. Bazıları Varol'un estetik yaptırdığını savunurken bazıları estetik yaptırmadığını, sadece olgunlaştığını söyledi. Buse Varol, verdiği bir röportajda 'Estetik var mı?' sorusunu içtenlikle cevapladı. Hiç estetiği olmadığını söyleyen Varol, 'Sadece dudağıma dolgu yaptırmıştım ama neyse ki çabuk eridi, kalıcı değildi. Bir de kaşlarımın arasına botoks yaptırdım. İhtiyacım olursa yaptırırım, estetiğe karşı değilim.' dedi. Ancak açıklamalarına göre Varol'un niyeti alışkın olduklarımızdan biraz farklı. Artık herkesin estetikle birbirine benzediğini belirten oyuncu, 'Ben doğallığı seviyorum. Yaşlılık da güzel bir şey, buruşmak da güzel bir şey. Yaşlanayım, ellerim buruşsun ve tenimde çiller çıksın. Çok heves ediyorum.' dedi.

İşte başta Buse Varol olmak üzere ünlülerin yıllar içerisindeki değişimleri.