Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursaspor'un Yeteneği Avrupa'da Kendine Yer Bulamıyor: Ali Akman'ın Durumu ve Trabzonspor'un Hajduk Split Maçı Detayları

Bursaspor'un yetenekli futbolcusu Ali Akman, Bundesliga'da istenilen performansı gösteremedi ve Frankfurt onu satmayı düşünüyor. Öte yandan, Trabzonspor'un Slovenya kampındaki Hajduk Split maçının detayları merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 18:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bursaspor'un Yeteneği Avrupa'da Kendine Yer Bulamıyor: Ali Akman'ın Durumu ve Trabzonspor'un Hajduk Split Maçı Detayları

Ali Akman Avrupa'da Kendine Yer Bulamıyor

Bursaspor'un yetenekli ismi Ali Akman, Almanya'nın Frankfurt takımında istenilen performansı gösteremedi. Bild'in haberine göre, Ali Akman'ın Bundesliga için yeterli olmadığı anlaşıldı. Bu nedenle kulübü Frankfurt, forvet oyuncusunu satmayı düşünüyor. Akman, Bursaspor'la sözleşmesi sona erdikten sonra bedelsiz olarak Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Ancak, Hollanda'nın NEC takımında ve Göztepe'de kiralık olarak forma giydikten sonra Frankfurt'daki geleceği belirsizleşti. Hollanda 1. lig kulübü Vitesse Arnhem ve 2. lig kulübü Den Haag oyuncuyla ilgileniyor ve transfer hala tartışmalı. Frankfurt'un oyuncu için düşündüğü bonservis bedeli ise 300 bin Euro.

Trabzonspor - Hajduk Split Maçı Detayları

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya'da kamp yapıyor. Trabzonspor, Hajduk Split ile oynayacağı maçın detayları merak ediliyor. 8 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00'de oynanacak olan Trabzonspor - Hajduk Split maçının yayınlanacağı kanal henüz bilinmiyor.