Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursaspor Maçında Furkan Emre Ünver Yerine Çağatay Yılmaz Forma Giydi

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Furkan Emre Ünver'in forma giymediği maçta sahada takım kaptanı olarak Çağatay Yılmaz yer aldı. Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Gündüz sahaya Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Emre Tepegöz, Bilal Güney, Eren Güler, Çağatay Yılmaz ve Berat Altındiş 11'i ile çıktı. İlk yarıda oyun tamamen Bursaspor yarı sahasında oynanırken yeşil-beyazlı takımda Kaleci Deniz Aydın'ın performansı dikkat çekti. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu görünen yeşil-beyazlı futbolcular girdikleri pozisyonları değerlendiremeyip rakibine de gol imkanı vermeyince mücadele 0-0 sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’daki genel merkezinde oynanan maçta teknik direktör Yalçın Gündüz takımını ilk kez ciddi bir rakip karşısında gözlemleme şansı buldu. Gündüz takımını, Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Emre Tepegöz,

Yayın Tarihi: 31.07.2023 23:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bursaspor Maçında Furkan Emre Ünver Yerine Çağatay Yılmaz Forma Giydi

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Furkan Emre Ünver'in forma giymediği maçta sahada takım kaptanı olarak Çağatay Yılmaz yer aldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Gündüz sahaya Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Emre Tepegöz, Bilal Güney, Eren Güler, Çağatay Yılmaz ve Berat Altındiş 11'i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Canberk Yurdakul, Baran Karagöz, Yiğit Fidan, Hamza Baran Arıkan, Abdullah Tazgel, Yusuf Sertkaya, Enes Gökhan, Melih Sağlam, Tuğhan Yıldız, Mustafa Genç, Seçkin Batuhan Fırıncı yer aldı.

İlk yarıda oyun tamamen Bursaspor yarı sahasında oynanırken yeşil-beyazlı takımda Kaleci Deniz Aydın'ın performansı dikkat çekti. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu görünen yeşil-beyazlı futbolcular girdikleri pozisyonları değerlendiremeyip rakibine de gol imkanı vermeyince mücadele 0-0 sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’daki genel merkezinde oynanan maçta teknik direktör Yalçın Gündüz takımını ilk kez ciddi bir rakip karşısında gözlemleme şansı buldu.

Gündüz takımını, Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Emre Tepegöz, Bilal Güney, Eren Güler, Çağatay Yılmaz ve Berat Altındiş’ten kurulu kadroyla sahaya sürdü. Tamamı Vakıfköy çıkışlı oyunculardan kurulu Bursaspor karşılaşmanın ilk yarısını oyunu kendi yarı sahasında kabul eden bir anlayışla tamamladı. Bu bölümde atak olan taraf Süper Lig ekibi Gaziantep FK oldu. Maçın ilk yarısından gol sesi çıkamadı. İkinci yarıda daha çok ofansı düşünen taraf Bursaspor oldu. Yeşil Beyazlılar 2 ve 3’üncü bölgede topla daha çok oynadı. Rakibi karşısında pozisyonlar bulsa da Bursaspor karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Mücadelede Bursaspor’da oynayan tüm oyuncuların 2000 sonrasında doğması dikkat çekti.