Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Bursa Uludağ Üniversitesi, farklı kadrolarda çalıştırmak üzere sözleşmeli 58 personel alacak. İlanlar arasında 39 hemşire, 6 hasta bakımı ve temizlik personeli, 5 güvenlik görevlisi, 1 büro personeli, 1 programcı, 3 temizlik personeli, 2 bakım onarım personeli gibi pozisyonlar bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 22:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bursa Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Bursa Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli olarak farklı kadrolarda çalıştırmak üzere sözleşmeli 58 personel alınacağına yer verildi. Yayınlanan 2 ilanın ilkinde 8, ikincisinde ise 50 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi. İlk ilana baktığımızda 39 hemşire, 6 hasta bakımı ve temizlik personeli ve 5 güvenlik görevlisi olmak üzere 50, ikinci ilanda ise 1 büro personeli, 1 programcı, 1 güvenlik görevlisi, 3 temizlik personeli, 2 bakım onarım personeli olmak üzere 8 eleman alınacağına yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Türk Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4- Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak (Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için askerliğini yapmış olmak şarttır).

5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık ve benzeri engeli ile akıl hastalığı bulunmamak.

6- Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir emeklilik veya yaşlılık aylığı alıyor olmamak.

7- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Kanunun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca sözleşmeli statüde çalışıyor olmamak.

8- Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kamu kurumlarında istihdam edilenler, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların, Yeniden Hizmete Alınma başlıklı Ek 1. maddesi “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURU 1. ilan için TIKLAYIN

2. ilan için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için >> TIKLA TAKİP ET