Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Burcu Kara'nın doğa ile iç içe yaşamı

Oyuncu Burcu Kara, doğayla iç içe olan yaşamını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Kara, köy evinde şalvar giyip sebze toplarken çekilen fotoğrafını paylaşarak "Bahçemi ve köylü kimliğimi ihmal ettiğimi düşünmeniz beni üzer" notunu düştü. Paylaşımı, ünlü isimlerden büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 19:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Burcu Kara'nın doğa ile iç içe yaşamı

Burcu Kara'nın doğa ile iç içe yaşamı

Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturdu. 2017 yılında Ali adını verdiği ilk çocuğunu kucağına aldı. Kara ikinci oğlu Can'a ise Aralık 2022'de kavuştu.

Geçtiğimiz yıllarda Bursa'nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evini yenileyen Burcu Kara sık sık doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor. Kara bu kez şalvar giyip sebze topladı. Paylaşımına "Bahçemi ve köylü kimliğimi ihmal ettiğimi düşünmeniz beni üzer" notunu düşen oyuncuya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Burcu Kara annesinin evinde temizlik yaptı! 'Ünlüler asla ev silmez sanıyordum' Haberi Görüntüle

Geçtiğimiz yıllarda Bursa'nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evini yenileyen Burcu Kara sık sık doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor. 2016 yılından beri yönetmen Fırat Parlak ile evli olan ünlü oyuncu tatil dönüşü köy evine gitti. Şalvar giyip paylaşım yapan Burcu Kara'ya ünlü isimlerden yorum geldi. Televizyonculuk sektörüne haber spikeri olarak adım atıp oyuncu olarak devam eden Burcu Kara doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor. Kara, memleketi Bursa'nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırdı. Sık sık şehirden uzaklaşıp köy evine giden Burcu Kara, Instagram hesabında doğal yaşamından paylaşımlar yapıyor. Yine köy evine giden Burcu Kara bu kez şalvar giyip sebze topladı. Paylaşımına "Bahçemi ve köylü kimliğimi ihmal ettiğimi düşünmeniz beni üzer." notunu düşen oyuncuya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Burcu Kara'nın paylaşımını beğenenler arasında, Özge Özberk, Ayça Erturan, Seda Bakan ve Seren Fosforoğlu gibi ünlü isimler yer alırken sunucu Nursel Ergin'den ise "Her halin naif her halin güzel çok yakışmış." yorumu geldi.