Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Burçlara Özel Beslenme Önerileri

Sağlıklı yaşam için burçlara özel beslenme önerileri. Her burç için farklı besinler tavsiye ediliyor.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 11:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Burçlara Özel Beslenme Önerileri

Koçlar ve Boğalar

Koçlar için günlük beslenme programında yeşil sebzeler, patates, soğan, elma, ceviz, domates gibi besinler yer almalıdır. Ayrıca, günde 2 kez yoğurt ve kefir tüketmeye özen göstermeliler. Boğa burçları için ise günlük beslenmede su teresi, brokoli, mantar, ıspanak gibi besinler önemlidir. Ayrıca, günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getirmeliler.

İkizler ve Yengeçler

İkizler burcunun günlük beslenme programında portakal, armut, şeftali, domates gibi besinler bulunmalıdır. Süt ürünlerini ihmal etmemelidirler. Yengeç burçlarının günlük beslenme programında çavdar unu, yumurta beyazı, kereviz sapı, fasulye gibi besinlere yer verilmelidir. Tatlı krizini meyve salatası ile geçiştirebilirler.

Aslanlar ve Başaklar

Aslan burçlarının günlük beslenme programında tam buğday ekmeği, elma, yulaf, arpa, marul gibi besinler önemlidir. Yağlı gıdalardan uzak durmalıdırlar. Başak burçlarının günlük beslenme programında havuç, yeşil sebzeler, karpuz, kuşkonmaz gibi besinler bulunmalıdır. Yüksek şeker içeren gıdalardan uzak durmalıdırlar.

Teraziler ve Akrepler

Terazi burçları için kereviz, ıspanak, bezelye, pancar gibi besinler önemlidir. Akreplerin günlük beslenme programında soğan, hardal, sarımsak, pırasa gibi besinlere yer verilmelidir. Gazlı içeceklerden uzak durmalıdırlar.

Yaylar ve Oğlaklar

Yay burçlarının günlük beslenme programında salatalık, adaçayı, karanfil, brokoli gibi besinler yer almalıdır. Yağlı yiyeceklerden uzak durmalıdırlar. Oğlak burçlarının günlük beslenme programında portakal, armut, şeftali, domates gibi besinler önemlidir. Süt ürünlerine de yer vermeleri gerekmektedir.

Kovalar ve Balıklar

Kova burçları için günlük beslenme programında meyve ve sebzeler önemlidir. Balık burçları ise muz, nane çayı, kuşkonmaz gibi besinleri tüketmelidir. Tatlı krizlerini meyve salatası ile geçiştirebilirler.