Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Büyüyen Tümörü ile Yaşayan Genç Adamın Yüzü Yeniden İnşa Edildi

İtalya'da yaşayan Angelo isimli genç adam, çenesindeki büyüyen 1.5 kilogramlık tümör nedeniyle yaşamakta zorluk çekiyordu. Milano'daki Galeazzi-Sant'Ambrogio hastanesinde gerçekleştirilen bir operasyonla tümörü çıkarıldı ve yüzü yeniden inşa edildi. Angelo'nun iyileşme süreci, doktorlar tarafından yakından takip edilecek.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 20:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Büyüyen Tümörü ile Yaşayan Genç Adamın Yüzü Yeniden İnşa Edildi

İtalya'da Büyüyen Tümörle Mücadele

İtalya’da yaşayan Angelo isimli bir genç adam, çenesinde her geçen gün büyüyen 1.5 kilogramlık tümörle hayatını sürdürmekteydi. Yemek yemekte ve nefes almakta zorluk çeken Angelo’nun yüzündeki tümör, Milano'daki Galeazzi-Sant'Ambrogio hastanesinde gerçekleştirilen cerrahi operasyonla çıkarıldı.

Doktorların Başarılı Operasyonu

Yerel basına göre, doktorlar Angelo’nun bacağındaki fibula kemiğinden alınan kavisli bir kemik parçasını kullanarak yüzünü başarıyla yeniden inşa ettiler. Ameliyatı yürüten cerrah Profesör Alessandro Baj, kitlenin büyük boyutu göz önüne alındığında bu operasyonun zorlu ve karmaşık olduğunu belirtti.

Angelo'nun İyileşme Süreci

Angelo'nun iyileşme süreci, doktorlar tarafından yakından takip edilecek. Diş implantları için daha fazla operasyon geçirmeden ve ağzının kaslarını yeniden inşa etmeden önce, Angelo'nun durumu sürekli olarak değerlendirilecek.