Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Büşra Pekin'in Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, kısa bir sürede 15 kilo vererek oldukça sağlıklı bir görünüme kavuşmuştu. Pekin, kilo verme sürecinde spor yaparak metabolizmasını hızlandırdığını ve şekerli, gazlı içeceklerden uzak durduğunu belirtti. Ayrıca, yüksek kalorili atıştırmalıkları hayatından çıkartarak hızla kilo verdi.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 20:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Büşra Pekin'in Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!

Büşra Pekin'in Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin çok kısa bir sürede 15 kilo vererek oldukça fit bir görünüme sahip olmuştu. Son haliyle görenlerin beğenisini kazanan Pekin, kilo vermek için uyguladığı o yöntemi paylaştı. Bu yöntem mum gibi eritiyor.

Büşra Pekin’in adeta erimesinin altında yatan neden belli oldu. Verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuşan Pekin’in bu kiloları nasıl verdiği meraklıları tarafından araştırılıyor. Ünlü oyuncu nasıl kilo verdiğini sonunda açıkladı.

BÜŞRA PEKİN NASIL ZAYIFLADI?

Güzel oyuncu Büşra Pekin, hem kilo verirken hem de kilo verdikten sonra düzenli bir şekilde spor yaptığını ve spor sayesinde metabolizmasını hızlandığını açıkladı. Pekin, spor sayesinde kalori yakım hızının ivme kazandığını da sözlerine ekledi.

Şekerli ve gazlı içeceklerden uzak duran Pekin, mineral bakımından zengin olan maden suyu ve suyu hayatına dahil etti. Tatlıdan olabildiğince uzak duran Pekin, canı tatlı çektiği zaman ise meyveli yoğurt tüketerek bu istediğini minimize etti. Kalorisi yüksek olan abur cuburları da hayatından çıkaran güzel oyuncu bu sayede çok hızlı bir şekilde zayıfladı.