Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç'ın zor bir dönemden geçtiğini anlıyorum

Son dönemlerde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent Serttaş, geride bıraktığımız gün Etiler'deki bir dönerciden çıkarken kameralara takıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 13:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç'ın zor bir dönemden geçtiğini anlıyorum

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç'ın zor bir dönemden geçtiğini anlıyorum

Bülent Serttaş önceki gün Etiler'deki Dönerci Serkan'dan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, şöyle konuştu: 'Ünlü isim, muhabirlerin Serdar Ortaç demişken, dışarıdan bakınca bu aralar iyi değil gibi görünüyor. Sizin yorumunuz nedir?' sorusuna; 'Çok zor bir dönemden geçiyor, onu anlamak lazım ama keşke biraz daha sakin kafayla konuşsaydı. Bir yerde hak veriyorum ama bir yerde de 'Keşke yapmasaydı!' diyorum. Müziğimize kattığı çok değerler var. Ben eşimden neyi esirgeyebilirim! Zamansız ve demoralize bir şekilde konuşmuş. Rahatsızlığının da verdiği bir moral bozukluğu da var. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur' cevabını verdi.

Arabesk müziğe olan ilgisini de dile getiren Serttaş, şunları söyledi:

'Arabesk bizim hayatımız, olması gerekiyor. Sevindirici. Müslüm Baba'nın okumak istediğim bir parçası var, isim vermeyeyim şu an proje aşamasında ama Ferdi Tayfur'dan da bir eser seslendirmek isterim. Bu isimler ülkemizin nazar boncuğudur. Çok değerli isimler'.

20 kilo verdiğini söyleyen Serttaş, zayıflama sırrını da paylaştı:

'8 kilo daha verirsem hedefime ulaşacağım, Milli Takımımızın da diyetisyeni Cenk Hocama çok teşekkür ederim. Onun sayesinde oldu.' Estetiğe karşı olmadığını belirten sanatçı, 'Gerekirse sanat için soyunurum da, yaparım da!' diyerek herkesi güldürdü.