Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını Dizisine Geri Döndü

Buçe Buse Kahraman, Yalı Çapkını dizisine geri döndü. Yeni sezon öncesi projeden ayrılan oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkat çekti. Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Kahraman'ın geri dönüşü merakla bekleniyor.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 10:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını Dizisine Geri Döndü

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle ünlenen Buçe Buse Kahraman güzelliğiyle ve oyunculuğuyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Diziye geri döneceği haberi gündem olan Kahraman sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. Siyah iddialı bir elbise tercih eden güzel oyuncunun yüzündeki değişim gözden kaçmadı.

Yalı Çapkını Pelin geri mi geldi sorusu gündemdeki yerini aldı. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'u buluşturan Star TV dizisi Yalı Çapkını 42. bölümü için sayılı saatler kaldı. Yeni sezonda hem senaristinde hem de oyuncu kadrosunda değişimler yaşayan dizi, reytinglerde kan kaybetti.

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan'ın eski sevgilisi Pelin (Pelo) karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, yeni sezon öncesi projeye veda etmişti. Kahraman, ilk bölümden bu yana izleyici karşısına çıkıyordu. Pelin'in dizideki hikayesinin sona ermesiyle beraber annesi rolündeki Toprak Sağlam da yapımdan ayrılmıştı. Dizinin sezon finalinde evlilik hayalleri kurduğu Ferit'in Seyran'ın peşinden gitmesinin ardından yaşadıklarını kaldıramayan Pelin'in annesi ile sahilde yürürken denize atlayıp intihar ettiği düşündürülmüştü. Ancak daha sonra Pelin'in annesi ile birlikte yurt dışına gittiği öğrenilmişti.

Geçen sezon Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman ve annesi Zerrin rolüne hayat veren Toprak Sağlam, yeni sezonda diziye geri döndü. Yurt dışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ile annesinin diziye nasıl bir hikâyeyle döneceği ise gizemini koruyor.

Yalı Çapkını dizisinin 42. Bölüm 3. fragmanında hem Pelin hem de annesi Zerrin yer aldı. Pelin'in yeniden fragmanda yer alması diziye damgasını vururken, oyuncunun dizide kalıp kalmayacağı yeni bölümün yayınlanmasıyla belli olacak. Pelin'in diziye dönüş sebebinin Ferit'ten hamile olması yönünde söylentiler bulunsa da konuya ilişkin resmi bir bilgi bulunmuyor.

Buçe Buse Kahraman Kimdir?

1 Nisan 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Buçe Buse Kahraman, ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar verdi. Üniversitede eğitim almak için sınavlara giren Kahraman, 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü kazandı. 2017 yılındaki ilk projesinde Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandıran Kahraman, daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat verdi. 3. sezonunda Yasak Elma dizi kadrosuna dahil olan Buçe Buse Kahraman, Lila karakterine hayat verdi. Televizyon dizilerinin yanı sıra birçok dijital projede yer alan Kahraman, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde rol alıyor.