Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Bu hafta sinema salonlarında gösterime girecek olan yerli ve yabancı filmler arasında Güven Bana, Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde, Zübeyde, Analar ve Oğullar, Zuhur: Cinn-i Ayin, Durdurulamaz (Retribution), Sur'da Devran, GameStop, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Zümrüdanka Yoldaşlığı gibi yapımlar yer alıyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 14:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Güven Bana

Selçuk Aydemir'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği film, iki kardeşin tefeciye olan borçlarını ödemek için ödünç aldıkları paraların sahte çıkmasıyla başlarından geçenleri konu alıyor.

Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde

Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak film, zorla tutulan serçe sürüsünü kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan serçe Richard'ın hikayesini anlatıyor.

Zübeyde, Analar ve Oğullar

Aslıhan Güner, Alican Yücesoy ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı film, Zübeyde Hanım'ın, savaşlar, salgın hastalıklar, göçler ve yokluk içinde 6 çocuğundan 4'ünü ve eşini kaybederken 'Mustafa'sını nasıl yetiştirdiğini beyaz perdeye taşıyor.

Zuhur: Cinn-i Ayin

Mert Uzunmehmet'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği film, karanlık geçmişe sahip olan bir eve taşınan bir ailenin hikayesini konu alıyor.

Durdurulamaz (Retribution)

Bir bankanın üst düzey yöneticisinin arabasında bomba olduğunu öğrenmesiyle gelişen olayları konu alan gerilim ve aksiyon filmi.

Sur'da Devran

Bekir Bülbül'ün yönettiği film, beyaz bir güvercinin peşinden yola koyulan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor.

GameStop

John Barr'ın yönettiği film, annesinin erkek arkadaşının karanlık sırlarını ortaya çıkaran genç bir kızın hikayesini konu alıyor. Film, 2021 yılının başında gerçekleşen ve bir Reddit forumunda alevlenip Wall Street'e büyük bir darbe vurmaya kadar giden GameStop vakasını konu ediniyor.

Harry Potter ve Melez Prens

Ünlü film serisinden biri olan Harry Potter serisinin bu filmi tekrar vizyona giriyor.

Harry Potter ve Zümrüdanka Yoldaşlığı

Ünlü film serisinden biri olan Harry Potter serisinin bu filmi tekrar vizyona giriyor.