Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Brezilya'da Bir Baba ve Oğul Ormanlık Alanda Hayatını Kaybetti

Brezilya'da bir baba ve oğul ormanlık alanda düşen uçak kazasında hayatını kaybetti. Endonezya'da ise 41 yaşındaki bir kadın ile 16 yaşındaki bir erkek arasında ilginç bir nikah töreni gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 08.08.2023 12:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Brezilya'da Bir Baba ve Oğul Ormanlık Alanda Hayatını Kaybetti

42 yaşındaki Garon Maia ve 11 yaşındaki oğlu Francisco, geçtiğimiz hafta Brezilya’da Rondonia ve Mato Grosso arasındaki bir ormanlık alanda düşmesi sonucunda vefat ettiler.

Kalkıştan 8 dakika sonra 29 Temmuz’da iki motorlu uçak ormanlık alana düştü. Kazadan birkaç dakika öncesine ait ikilinin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde babanın elindeki alkol şişesinden yudumlarken alırken oğlunun uçağı yönettiği görüldü.

Yetkililer, uçağının saat 17.50 civarında kalktığı, ancak sekiz dakika sonra radardan kaybolduktan sonra düştüğü bildirildi. Kurtarma ekipleri 29 Temmuz Cumartesi günü bölgeyi aradılar ve Pazar günü cesetlerin yerini tespit edebildiler.

Daily Mail’in haberine göre, Garon’un eşi Ana Pridonik eşi ve oğlunu toprağa verdikten sonra intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Endonezya’da İlginç Bir Nikah Töreni

Endonezya’nın Sambas Regency şehrinde ilginç bir nikah töreni gerçekleştirildi. Aralarında 25 yıllık yaş farkı bulunan 41 yaşındaki Mariana ve 16 yaşındaki Kevin evlendi. Aralarındaki yaş farkına rağmen evlilik Endonezya yasalarına göre yasadışı değil. İkilinin düğünden çekilen kareler kısa sürede sosyal medyada dikkatleri çekmeyi başardı.

KAYINVALİDE GELİNDEN 4 YAŞ KÜÇÜK Gelinin en yakın arkadaşı olduğu iddia edilen damadın annesi Lisa, evlilik içi onay verdiğini söyledi. Gelinden 4 yaş küçük olan kayınvalide Maria’nın bozulan nişanından sonra kendisini daha iyi hissetmesi için oğluyla evlenmesini teklif etti. Maria’nın zengin olmasının evlilik nedeni olarak gösterilmesini reddeden Lisa, oğlunun başlangıçta talebe şaşırdığını ardından hiçbir zorlama olmadan kendisinin kabul ettiğini söyledi.