Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Boyner, Pembe Top Sahada Projesine Yedinci Kez Destek Veriyor

Boyner, meme kanseri farkındalığı için Pembe Top projesine yedinci kez destek sunarak erken teşhis çağrısında bulunuyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 10:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:34

Boyner, Pembe Top Sahada Projesine Yedinci Kez Destek Veriyor

Boyner'den Meme Kanseri Farkındalık Projesine Destek

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesine bu yıl yedinci kez destek olmanın gururunu yaşıyor.

Toplumsal Farkındalık İçin Kriz Değil Fırsat

Şirketin yaptığı açıklamada, toplumsal ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle öne çıkan Boyner, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında ekim ayı boyunca, Pembe Top Sahada projesi aracılığıyla kadınları erken teşhisin önemi konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Pembe Top, 11. Yılda Farkındalık Yaratıyor

Bu yıl 11. kez hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesi, meme kanseri farkındalığının simgesi haline gelmiş durumda. Boyner'in desteği sayesinde, proje daha geniş kitlelere ulaşarak, meme kanseriyle mücadelede erken teşhisin hayati önemini vurguluyor.

Basketbol Maçlarında Farkındalık İnovasyonu

Anadolu Efes'in Olimpiakos ile yüzleştiği Turkish Airlines EuroLeague maçında, Çağla Şikel’in atışıyla sahaya inen Pembe Top, ekim ayı boyunca meme kanseri ile mücadelenin bir simgesi olarak sahada olmaya devam edecek.

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe...

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe Top Sahada" projesine bu yıl yedinci kez destek oluyor.