Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Borussia Dortmund Emre Can ile Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Can ile sözleşme yenileme iddiası ortaya atıldı. Borussia Dortmund, Can'ın son dönemlerdeki performansından memnun olduğu için sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Ziraat Bankası ise ihtiyaç kredisi kampanyasıyla nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı ve uygun faizli kredi imkanı sunuyor.

Yayın Tarihi: 22.07.2023 15:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Borussia Dortmund Emre Can ile Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

Borussia Dortmund Emre Can ile Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen ve ismi Türk kulüpleri ile anılan Emre Can hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sport1'de yer alan habere göre Borussia Dortmund Emre Can ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Teknik direktör Edin Terzic'in oyuncunun son dönemlerde antrenmanlardaki performansından memnun olmasının bu kararda etkili olduğunun da altı çizildi. 2020/21 sezonunun başında Juventus'tan Borussia Dortmund'a transfer olan 29 yaşındaki futbolcu Alman ekibinin forması ile çıktığı 121 karşılaşmada 12 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: beinsports.com.tr

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bankanın düşük faiz oranlarıyla 7000 TL'ye kadar verilen ihtiyaç kredilerinde, şartlara uygun olan müşterilere aynı gün içinde ödeme yapılıyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit ihtiyacı olan vatandaşları, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredilerle destekliyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak istiyorlarsa, bankanın internet bankacılığı uygulaması üzerinden ya da şubelere gitmeden kolaylıkla başvuru yapabilirler. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilir ve onaylanan krediler aynı gün içinde müşterilerin hesaplarına yatırılır. Ziraat Bankası, kendi bankasında hesabı olan müşterilere 7000 TL'ye kadar gelir belgesiz ve masrafsız ihtiyaç kredisi veriyor. Banka müşterileri, Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için en yakın şubeye gitmeden internet bankacılığı uygulamalarını kullanabilirler. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında belirli şartlara uygun olan vatandaşlara hızlı ve güvenilir bir şekilde destek ödemeleri yapıyor. Nakit ihtiyacınıza çözüm arıyorsanız, Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası sizin için ideal bir seçenek olabilir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerine kolaylık, hız ve uygun faiz oranları sunarak nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılama imkanı veriyor. 7000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi ile nakit ihtiyacınıza anında çözüm bulabilir, başvurunuzu hemen yaparak ihtiyacınız olan krediye kolayca sahip olabilirsiniz.