Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Borusan, 80. Yıl Dönümünü Ödüllerle Kutluyor

Borusan, 80. yılını sürdürülebilir projeleriyle kazandığı ödüllerle kutluyor ve sosyal sorumluluğa olan bağlılığını vurguluyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 11:34

Borusan, 80. Yıl Dönümünü Ödüllerle Kutluyor

Borusan, 80. Yılını Kutluyor

Borusan Grubu, 80'inci yıl dönümünü, köklü geçmişinin sunduğu tecrübelerle kazandığı ödüllerle taçlandırdı. Şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda ilkeleri çerçevesinde pek çok projeye imza atmayı başardı.

Ödüllerle Taçlanmış Projeler

Şirket, Golden Bridge Awards'ta iki proje ile ödül kazandı. Borusan'ın sürdürülebilir fayda programı, 'Avrupa-Orta Doğu-Afrika’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı' kategorisinde altın ödül aldı. Deprem bölgesindeki halkın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik 'Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü' projesi ise 'Yılın Yardımsever Şirketi' ödülüne layık görüldü.

Denizaltı ve Karada Sürdürülebilirlik

Borusan, 'Umut Pina' projesi ile su altında ve karada yaşam kategorisinde gümüş ödül kazandı. Bu proje, kritik düzeyde yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Pinna nobilis türünün korunmasına ve Marmara Denizi'nde deniz kaynaklarının sürdürülebilir kullanımına katkı sağlamayı hedefliyor.

Sosyal Medya ve Genç Yetenekler

Ayrıca, Brandverse'de "SocialBrands Veri Analitiği" bölümünde, holdingler ve genç yetenek iletişimi kategorisinde bronz ödül almayı başardı.

Nursel Ölmez Ateş'in Açıklamaları

Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, şirketin sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanındaki kararlılığını vurguladı. Ateş, "Bu yıl, 'Biz Aslında Daha Yeni Başladık' diyerek 80. yaşımızı kutluyor ve pek çok yeniliği hayata geçiriyor, yepyeni başarılara imza atıyoruz. Aldığımız ödüller, çalışanlarımızın emeğinin ve şirketimizin bu konudaki bağlılığının bir göstergesidir. Bu başarılar aynı zamanda topluma ve çevreye değer katan bir kurum olduğumuzun kanıtıdır. Gelecekte de aynı ideale ulaşmak için emin adımlarla ilerleyeceğiz," ifadelerini kullandı.