Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Borçları Tek Kalemde Silen Müjde Geldi! Özel Bankalar Borç Transfer Kredisi İle Borçları Kolayca Ödeyin

Türkiye'de özel bankalar borçlu olan vatandaşlar için kesenin ağzını açtı. Borç transfer kredileri sayesinde vatandaşlar, mevcut kredilerinin kalan ödemelerini tek bir çatı altında birleştirme fırsatı buluyorlar. ING Bank da borç kapatma kredisi ile borçları kolayca ödeyebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 14:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Borçları Tek Kalemde Silen Müjde Geldi! Özel Bankalar Borç Transfer Kredisi İle Borçları Kolayca Ödeyin

Borçları Tek Kalemde Silen Müjde Geldi!

Türkiye'de özel bankalar borçlu olan vatandaşlar için kesenin ağzını açtı. Özel bankalar tarafından borçlu olan vatandaşlara duyuru yapıldı. Vatandaşların nakit ihtiyaçları sürekli olarak devam ederken, özellikle bayram, düğün, sağlık ve eğitim harcamaları, tatil masrafları gibi durumlarda yeni nakit ihtiyaçları ortaya çıkabiliyor. Bu tür ihtiyaçlar için bankalardan kredi kampanyalarına başvuran vatandaşlar, kredi taksitlerini ödeme konusunda zaman zaman zorlanabiliyor. Gelir ve gider dengesi arasında karışıklık yaşandığında, yeni nakit ihtiyaçları ortaya çıkabiliyor ve vatandaşlar bu durumla başa çıkmakta güçlük yaşayabiliyorlar. Kredi başvuruları ve ödemeler konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle, bazı vatandaşlar yeni kredi alma imkanlarından da mahrum kalabiliyorlar. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalan vatandaşlar için borç transfer kredileri devreye giriyor.

Bankaların Borç Transfer Kredisi

Bankaların borç transfer kredisi adı altında sunduğu hizmetler sayesinde vatandaşlar, mevcut kredilerinin kalan ödemelerini tek bir çatı altında birleştirme fırsatı buluyorlar. QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi, 75.000 TL'ye kadar borç birleştirme imkanı sunuyor. Farklı bankalardaki kredi borçlarını tek bir bankada birleştirerek uygun taksitlerle 36 aya varan vade seçenekleriyle ödemelerini kolayca kontrol altında tutabiliyorlar. Borç transferi kredisiyle bankalara olan borçlarını tek bir çatı altında toplama fırsatı sağlanıyor, cazip faiz oranları ve 3 ay erteleme imkanı sunuluyor.

ING Bank, farklı bankalardaki kredi borçlarınızı düşük faiz oranlarıyla birleştirebilmenize olanak tanıyan bir borç transfer kredi kampanyası sunuyor. Garanti BBVA, borç transfer kredisi ile vatandaşlara cazip faiz oranları ve uzun vadeli taksit seçenekleri sunuyor. Özel bankalar tarafından sunulan bu kredi fırsatları sayesinde borcu olan vatandaşlar, kredi ödemelerini daha kolay bir şekilde yapma imkanı elde ediyorlar. 6 bankanın borç transferi kredi kampanyalarına katılma şansı bulunan vatandaşlar, farklı faiz oranlarını ve ödeme imkanlarını değerlendirerek en uygun seçeneği tercih edebilirler.

Borç Transfer Kredileri İle Borçları Kontrol Altına Alın

Borç transfer kredileri, vatandaşların borç ödeme işlemlerini daha kolay kontrol etmelerine yardımcı oluyor. Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, QNB Finansbank, ING Bank gibi bankaların sunduğu bu fırsatlar sayesinde borçlu olan vatandaşlar, borçlarını tek bir çatı altında toplayarak ödeme kolaylığına kavuşuyorlar. Borç transfer kredileri ile vatandaşlar, bankalardaki borçlarını daha düzenli bir şekilde ödeyebilir ve yeni nakit ihtiyaçlarına daha rahat bir şekilde yanıt verebilirler. Bankaların bu tür kredi kampanyaları, borcu olan vatandaşlara önemli bir finansal destek sağlıyor ve maddi sıkıntılarını hafifletmeye yardımcı oluyor. Bu sayede bayram öncesi ve diğer dönemlerde vatandaşlara müjdeli bir haber niteliği taşıyor.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi

Biriken borçlar vatandaşı bunaltıyor, ödeme problemleri yaşatıyor. Farklı bankalardan çekilen kredilerden ve kredi kartlarından kurtulmak için çözüm arayanlara borç kapatma kredileri veriliyor. ING Bank da %2.69 başlayan faiz oranıyla borç kapatma/ transfer kredisi vereceğini duyurdu. ING Bank borç kapatma kredisi şartları neler? ING Bank borç transferi nasıl yapılır? ING Bank ile Borçlardan KurtulunGiderek artan ödemeler, beklenmedik giderler ve talihsizlikler borç yükünü arttırabiliyor. Çözüm ise borç kapatma kredileri oluyor. Farklı bankalardaki borçlarınızı ING Bank’a taşıyarak daha uzun vade ve düşük taksit ile peyderpey ödeme imkânı tanınıyor. ING Bank Borç Kapatma Kredisi KoşullarıING Banka 3 ila 36 a kadar vade yapacağını duyurdu. Faiz oranı ise yüzde 2.69 ila % 6,99 arasında değişecek. Burada önemli olan ödeme alışkanlığınız ve kredi puanınız kredi puanınız ne kadar yüksek ise o kadar düşük faizli kredi alırsınız. Krediye, internet bankacılığından, ING Mobil’den ve şubelerden başvurulabiliyor. Ancak bu işlemler müşteri olanlar için geçerli ING Mobil’i indirerek müşteri olma işlemlerini tamamlayabilirsiniz. ING Bank ile borçlarınızı 3 ay erteleyebilirsiniz. 100 bin TL’ye kadar olan tutarlar için 36 ay vade ve 3 ay erteleme seçeneği sunuluyor. Yüzde 2,69 faiz oranı kredi puanı 1850 ve üzeri olanlar için geçerli.