Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Boran Kuzum çırılçıplak sahneleri hakkında ilk kez konuştu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adı taşıyan romanından esinlenerek beyazperdeye aktarılan "Bihter" filmi, cesur sahneleriyle uzun süre konuşulmuştu. Filmde Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bihter karakterine hayat veren oyuncu, Behlül rolünde Boran Kuzum'un çıplak sahneleri özellikle dikkat çekmişti. Kuzum'un bu sahneyle ilgili yaptığı açıklamalar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 02.05.2024 12:49
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 17:36

Boran Kuzum çırılçıplak sahneleri hakkında ilk kez konuştu

"Bihter" filminin çekimleri sırasında yaşananlar, tartışma yaratan sahnelerle dolu bir yapım olarak akıllarda yer etti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi ve Helin Kandemir gibi ünlü isimlerin bulunduğu film, özellikle cesur sahneleriyle büyük ilgi gördü.

BIHTER FİLMİNİN EN ÇARPICI SAHNESİ

boran kuzum

Filmin dikkat çeken sahnelerinden biri, Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bihter karakterine hayat veren oyuncu Boran Kuzum'un cesur performansıyla damga vurdu. Kuzum'un çıplak sahneleri uzun süre gündemden düşmedi ve izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Boran Kuzum, son zamanlarda gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk oldu ve filmdeki sevişme sahnelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kuzum, "Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın her şeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu." ifadeleriyle sahnenin doğallığına vurgu yaptı.

Bu açıklamaların ardından Birsen Altuntaş, Kuzum'un sözlerine atıfta bulunarak, "2 gün TT oldu. Herkes görüntüyü arıyor. Bana bile sordular." diyerek sahnenin sosyal medyada büyük yankı uyandırdığını belirtti.