Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Boğaz, Nil'in Şarkılarıyla Renklendi

Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, Kuruçeşme dinleyicisine repertuarı ve enerjisiyle unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü sanatçı, sahne kostümü ve tarzıyla da dikkat çekti. Konserde Nil Karaibrahimgil'in en sevilen şarkılarına Kuruçeşme korosu da eşlik etti. Ayrıca, ünlü sanatçı Tatlıses'in konseri büyük bir coşkuyla karşılandı ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tatlıses'in konserde yaptığı sürpriz düetler de geceye renk kattı. Tatlıses'in duygusal sözleri ise hayranlarını duygulandırdı.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 14:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Boğaz, Nil'in Şarkılarıyla Renklendi

Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, Kuruçeşme dinleyicisine repertuarı ve enerjisiyle unutulmaz anlar yaşattı.

Açıkhava’nın en renkli sahnelerinden birine imza atan Karaibrahimgil, ‘Burası İstanbul’ parçasıyla sevenlerine “Merhaba” dedi. Sahne kostümüyle adından söz ettiren ünlü sanatçı, tarzıyla yine farkını ortaya koydu. Ünlü modacı Tanju Babacan imzalı tüylerden oluşan rengarenk kıyafetiyle hayranlarını büyüledi. Büyükten küçüğe Kuruçeşme’yi dolduran hayranları için en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı müzikseverleri dansa, eğlenceye doyurdu.

‘Pırlanta’, ‘Bütün Kızlar Toplandık’ ile tüm kızları ayağa kaldırdı. ‘Akbaba’, ‘Rüzgar’ ile duygulara tercüman oldu. Her şarkısına 3 bin kişilik Kuruçesme korosunun eşlik ettiği konserde Nil Karaibrahimgil, performansıyla masalları aratmadı.

Konserin başlamasına saatler kala Kuruçeşme Açıkhava konser alanının önünde uzun kuyruklar oluştu. Kuruçeşme Açıkhava'da bu sezon üçüncü kez sevenleriyle bir araya gelen Tatlıses'i hayranları büyük bir coşkuyla ayakta karşıladı.

TATLISES SÖYLEDİ, HAYRANLARI COŞTU İmparator, mekanı hınca hınç dolduran sevenlerini yıllara meydan okuyan klasikleriyle mest etti. ‘Yalnızım Dostlarım’ ve ‘Sevda Yüklü Kervanlar’ performansları ile ayakta alkışlandı, ‘Adana’ya Gidek Mi’, ‘Tombul Tombul’ parçalarıyla da Kuruçeşme Açıkhava’yı ayağa kaldırdı.

HER AN EVLENEBİLİRİM Sahnede şarkı arası veren Tatlıses, hayranlarına seslenerek, Her an evlenebilirim. Bir tane de çocuk gelebilir dedi. Yedi çocuğundan dokuz torunu olan İmparator'un bu sözleri, hayranlarını şaşkına çevirdi.

SÜRPRİZ DÜETLER Tatlıses'in konserine düetler damgasını vurdu. Mahmut Tuncer, Günel Zeynalova ve Cansever ile sahnesini paylaşan usta sanatçı, muhteşem bir geceye imza attı. Tuncer, ‘Ay Gördüm Allah’ şarkısıyla Kuruçeşme izleyicisini doyasıya eğlendirdi. Günel Zeynalova ve abisinin ‘Senden İnsaf Diler Yarın’ performansıyla duygu dolu anların yaşandığı konserde, Cansever’in ‘Ağla Gözbebeğim’ parçasıyla unutulmaz bir gece yaşandı.

TATLISES BENİM MANEVİ BABAM Günel'in Kendisi beni sizlere tanıtan kişidir. Ondan daha öğrenecek çok şeyimiz var. İmparator bir daha gelmez. Benim manevi babam sözlerinin ardından duygulanan Tatlıses, gözyaşlarına hakim olamadı. Yaklaşık 2.5 saat boyunca hiç ara vermediği konserinde İmparator, hayranlarını müziğe doyurdu.