Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bizim Hoca: Bezdum Da Film İncelemesi

Bizim Hoca Bezdum Da isimli yerli sinema filmi 8 Ağustos Salı akşamı televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Karadeniz bölgesinin eşsiz doğal güzellikleri arasında çekilen film, konusu ve başarılı oyunculukları ile seyircinin dikkatini çekerken, film boyunca kahkaha tufanı esiyor. Serinin 3. filmi olan Bezdum Daa, Feridun, Tamer ve Cahit'in hikayesini anlatıyor. Üç arkadaş yıllarca küçük çaplı dalaverelerle can yakmışlardır ama artık temiz bir hayat istemektedirler. Ancak beklenmedik bir anda aldıkları piyango ikramiyesi onları hapse götürür.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 03:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bizim Hoca: Bezdum Da Film İncelemesi

Bizim Hoca: Bezdum Da Film İncelemesi

Bizim Hoca Bezdum Da isimli yerli sinema filmi 8 Ağustos Salı akşamı televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Karadeniz bölgesinin eşsiz doğal güzellikleri arasında çekilen film, konusu ve başarılı oyunculukları ile seyircinin dikkatini çekerken, film boyunca kahkaha tufanı esiyor.

Senaryosunu Şeyda Delibaşı'nın yazdığı, Bizim Hoca film serisinin 3. filmi olan, Bezdum Daa filminde, yetimhaneden beri bir arada olan Feridun, Tamer ve Cahit'in hikayesi konu ediliyor. Üç arkadaş yıllarca küçük çaplı dalaverelerle can yakmışlardır ama artık temiz bir hayat istemektedirler. Aradıkları fırsat, beklemedikleri yerden gelir. Aylar önce aldıkları piyango biletine 50 milyon TL'lik ikramiye vurur! Fakat piyangonun sevincini yaşayamadan evleri polis tarafından basılır. Feridun polislerden kaçarken bileti bir inşaata saklar ama üçü de kıskıvrak yakalanır ve hapse atılır.

Bizim Hoca: Bezdum Da filmini izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenlere müjde. 2020 yılında vizyona giren Bizim Hoca: Bezdum Da filmi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Serinin ikinci filmi olan Bizim Hoca: Bezdum Da bu akşam televizyon ekranlarında. Peki “Bizim Hoca: Bezdum Da filmi konusu nedir? Bizim Hoca: Bezdum Da filmi oyuncuları kimler?” İşte bu soruların cevabı...