Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, Çiftçiliğe ve Restoran İşletmeciliğine Yöneldi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gaffur'u Bülent Polat, İstanbul'u terk ederek Çanakkale'ye yerleşti ve çiftçilik yapmaya başladı. Aynı zamanda Bozcaada'da restoran işletmeciliği de yapan Polat, doğayla iç içe bir yaşam sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 06.07.2023 15:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, Çiftçiliğe ve Restoran İşletmeciliğine Yöneldi

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, Çiftçiliğe ve Restoran İşletmeciliğine Yöneldi

Yayınlandığı dönemde sevilen yapımlardan biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da evin kahyası Gaffur’a Bülent Polat hayat veriyordu. Bu rolüyle beğeni toplayan Polat’ın İstanbul’u terk ettiği ortaya çıktı. Ünlü ismin yeni mesleği şaşırttı. Dizide Saniye ile evli olan ve oyunculuğu çok beğenilen ünlü isim tası tarağı toplayıp Çanakkale’ye yerleşti. Seversin, Kertenkele, Çukur, Karagül, Behzat Ç gibi birçok başarılı yapımda rol alan Bülent Polat burada çiftçilik yapmaya başladı. Sevilen isim Sabah'ın haberine göre aynı zamanda Bozcaada'da restoran işletmeciliği de yapıyor. 8 yaşındaki kızı Doğa, 1 yaşındaki oğlu Doğu ve eşi ile beraber yaşayan Polat sık sık sosyal medya hesabından doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor.

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, kendisini doğaya, toprağa verdi. Dizinin çekildiği dönemde Adana'da yaşayan oyuncu Bülent Polat çiftçiliği çok sevdi. Atv'nin unutulmaz dizileri arasında yerini alan Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, yeni hayatını anlattı. Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u çiftçi oldu! Sabah'ın haberine göre; 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Gaffur' performansıyla adından bahsettiren oyuncu Bülent Polat, radikal bir kararla Çanakkale'ye yerleşti ve burada çiftçilik yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat'ın eşi ve çocuklarıyla yeni yaşantısı… 8 yaşındaki kızı Doğa, 1 yaşındaki oğlu Doğu ve eşi ile doğada olmanın keyfini yaşayan Bülent Polat, aynı zamanda Bozcaada'da restoran işletmeciliği de yapıyor. Hem bahçeyle hem de restoranla uğraşan Bülent Polat, 'Toprakla huzur buluyorum. Adana'daki günlerden zaten alışığım… Ekmeyi biçmeyi mahsul toplamayı çok seviyorum. Çocuklarım için de büyük bir eğlence burası. Hayvanlarımız var. Aynı zamanda yetiştirdiğimiz organik ürünleri restoranımızda kullanıyoruz' dedi.