Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bir Sonraki Galaxy S22 Güncellemesi Düşük Işıkta Kamera Performansını İyileştiriyor

Bir Sonraki Galaxy S22 güncellemesi, düşük ışıkta kamera performansını iyileştirmeyi hedefliyor. Samsung, kullanıcıların uzun süredir şikayet ettiği neon tabelaların patlak göründüğü sorun üzerinde çalışıyor. Güncellemenin tamamlanması ve kullanıma sunulması için ise henüz bir tarih belirlenmedi.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 12:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bir Sonraki Galaxy S22 Güncellemesi Düşük Işıkta Kamera Performansını İyileştiriyor

Bir Sonraki Galaxy S22 Güncellemesi Düşük Işıkta Kamera Performansını İyileştiriyor

Sıradaki Galaxy S22 güncellemesi kamera konusunda pek çok sorunu çözmeyi amaçlıyor. Birçok Galaxy S22 serisi kullanıcısı, düşük ışık koşullarında birincil arka kamerayla çekilen görüntülerde neon tabelaların patlak göründüğünden uzun süredir şikayet ediyor. Mart ayında Samsung bu sorunu kabul etti ve sorunu çözecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalıştığını söyledi. Bu yazılım güncellemesinin geliştirilmesinin Mart ayında tamamlanması gerekiyordu ve güncellemenin Nisan ayında kullanıma sunulması bekleniyordu.

Samsung Galaxy S22 kamera sorunlarından sıyrılmaya çalışıyor. Ne yazık ki, aylar geçti, ancak yazılım güncellemesi hala kullanıma sunulmadı. Samsung, yazılım yamasının gelişiminin tamamlandığını ve bir sonraki yazılım güncellemesiyle piyasaya sürüleceğini açıkladı. Teknoloji devinin Galaxy S22 serisi için Temmuz 2023 güvenlik yamasını zaten yayınladığı düşünüldüğünde, patlamış görünen neon tabelalar için düzeltme, Galaxy S22 serisi için Ağustos 2023 güvenlik güncellemesinin bir parçası olarak gelebilir.

Haber, Kore için Samsung Topluluk Forumu'ndan geliyor. Platformdaki bir kullanıcı güncellemenin durumunu sorduğunda bir moderatör, “Bahsettiğiniz şeyi kontrol ettim. Güncelleme yaması bir sonraki yazılım güncellemesinde yayınlanacaktır. Hedef tarih henüz belirlenmedi. Yazılım güncelleme tarihi belirlendiğinde sizi bilgilendireceğiz.” İnsanlar ayrıca, bu telefonların birincil arka kameralarıyla düşük ışık koşullarında çekilen görüntülerde gökyüzünün gürültülü göründüğünden şikayet ediyorlar.