Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem Keskin'i Şimdi Ne Yapıyor?

Bir Şarkısın Sen programıyla hafızalara kazınan Şebnem Keskin'in son hali merak konusu oldu. Müzik kariyerine devam eden genç şarkıcı, sosyal medyada da dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2023 13:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem Keskin'i Şimdi Ne Yapıyor?

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem Keskin'i Şimdi Ne Yapıyor?

Türkiye’nin televizyon tarihinde yer alan pek çok yapım, sunucularından yarışmacılarına kadar pek çok detayıyla hafızalara kazınmayı başardı. O yarışmalardan biri olan ‘Bir Şarkısın Sen’ isimli programı Erol Evgin ile Pınar Altuğ sunmuştu. Çocuk yeteneklerin ünlü isimler ile düet yapma fırsatı bulduğu bu yarışma programına katılmasıyla çocuk yaşta tanınmaya başlayan Şebnem Keskin ise, bu yarışmanın en çok hatırlanan isimlerinden biri oldu. Çocuk yaşta katıldığı Bir Şarkısın Sen isimli programdaki performansı ile hafızalara kazınan ve Funda Arar ile Zerrin Özer gibi usta seslerle yaptığı düetlerle çok beğenilen Şebnem Keskin, şimdilerde 27 yaşında genç bir kadın oldu. Müzik kariyerinin peşini bırakmayan Şebnem Keskin, yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsüyle çocuk halini hatırlayanları bir hayli şaşırttı.

ŞEBNEM KESKİN’İN SON HALİ NİHAYET ORTAYA ÇIKTI

Programa katılmasının ardından müzik kariyerini sürdürme kararı alan Şebnem Keskin’in son hali ortaya çıktı. Mersin’de yaşarken, müzik kariyer için İstanbul’a taşınan Şebnem Keskin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim aldı. Ardından profesyonel olarak müzik kariyerini başlatan Şebnem Keskin, geçen yıl ‘Gitme Anne’ adlı şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Son hali ile görenleri bir hayli şaşırtan Şebnem Keskin, sosyal medyanın bir anda gündemine oturdu. Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

SON HALİNİ GÖRENLER, ŞEBNEM KESKİN’İ ÇOK BEĞENDİ

Müzik kariyerine devam ettiği gibi sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Şebnem Keskin’in son halini görenler ünlü ismin bir hayli büyüdüğünü fark etti. Çok güzel genç bir kadın olan Şebnem Keskin, son haliyle çocukluk halini hatırlayanlardan tam not almayı da başardı. Takipçilerinden övgü dolu yorumlar alan Şebnem Keskin’e; “Bu güzellik gerçek mi?” ve “Şebnem ne ara büyüdün böyle” gibi yorumlar geldi.