Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Binance TR Süper Buluşması: Kripto Dünyasının Geleceği Tartışıldı

Binance TR, kripto varlık ekosisteminin öncü isimlerini bir araya getirerek Türkiye'nin dijital geleceğini tartıştı.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 09:58
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 10:10

Binance TR Süper Buluşması: Kripto Dünyasının Geleceği Tartışıldı

Binance TR Süper Buluşması Çeşme'de Gerçekleşti

Binance TR tarafından düzenlenen "Süper Buluşma", kripto varlık ve Web3 ekosisteminin önde gelen isimlerini bir araya getirerek önemli tartışmalara ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, kripto adaptasyonu ve Türkiye'deki eğitim inisiyatifleri ele alındı.

Mücahit Dönmez'den Önemli Açıklamalar

Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez, etkinlikte yaptığı konuşmada Türkiye'nin kripto benimseme oranlarındaki artışa dikkat çekti. Dönmez, "Son üç yılda Türkiye'de kripto benimseme oranı yüzde 16'dan yüzde 40'a yükseldi. Bu oran, Türkiye'yi işlem hacmi açısından dördüncü, benimseme açısından ise 12'nci sıraya taşıdı," dedi.

Dönmez ayrıca, Türkiye için özel düzenlemelere odaklandıklarını ve kripto varlık yasasının ülkedeki pazarın gelişimini destekleyeceğini belirtti. "Binance TR olarak amacımız bir kripto borsası olmanın ötesinde, Türkiye'nin dijital geleceğini şekillendiren bir oyuncu olmak," şeklinde konuştu.

Rachel Conlan'ın Vizyonu

Etkinlikte Binance Global Pazarlama Başkanı Rachel Conlan da yer aldı. Conlan, yeni yasaların getirdiği fırsatları değerlendirerek, Türk kullanıcılarının teknolojiye açıklığının yüksek benimseme oranlarına sebep olduğunu vurguladı. "Yapılan bir araştırma, Türk yatırımcılarının kriptoya yatırım yapma nedeninin blokzincir teknolojisinin potansiyeli olduğunu gösteriyor," dedi.

Conlan, ayrıca kripto varlıklarının günlük hayatımızdaki yerinin arttığını, fakat global pazardaki penetrasyon oranının hala düşük olduğunu belirtti. Bu durumun önemli bir büyüme potansiyeli sunduğunu ifade etti.

Binance TR'nin düzenlediği "Binance TR Süper Buluşması" Çeşme'de gerçekleştirdi. Binance TR Genel...

Binance TR'nin düzenlediği "Binance TR Süper Buluşması" Çeşme'de gerçekleştirdi. Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez (Solda) ve Binance Global Pazarlama Başkanı Rachel Conlan (Sağda), açıklamalarda bulundu.