Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bilecik'te Hükümlü Polise Ateş Açtı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bozuk ruh halindeki hükümlü, polise açtığı ateşle bölgeyi karıştırdı. Olay özel harekatın müdahalesiyle sona erdi.

Yayın Tarihi: 03.08.2024 15:33
Güncelleme Tarihi: 03.08.2024 15:33

Bilecik'te Hükümlü Polise Ateş Açtı

Bilecik'te Polise Ateş Açan Hükümlü Etkisiz Hale Getirildi

Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Türkmenbaşı Mahallesi Orhanbey Sokağı'ndaki bir apartmanda, gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir hükümlü çevreye ve polislere ateş açtı.

Olayın Gelişimi

Mahalle sakinlerinden gelen silah sesleri ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, apartmanın giriş katında rastgele ateş açan kişinin Mehmet K. (45) olduğunu belirlerken, çevrede güvenlik önlemleri alarak onu teslim olması için ikna etmeye çalıştılar.

Ayrıca diğer apartman sakinlerinin güvenliğinin sağlanabilmesi için tahliyeleri gerçekleştirildi. Ancak, Mehmet K. saatler süren ikna çabasına rağmen teslim olmaktan kaçındı ve çevreye ateş açmaya devam etti.

Özel Harekatın Müdahalesi

Bunun üzerine, Eskişehir’den özel harekat ekipleri de olaya müdahale etmek üzere bölgeye intikal etti. Ancak kapıları kilitli olan daireye giriş yapmakta zorlandılar. Ekipler, girişi sağlamak için camı kırarak içeri girmeye çalıştılar.

Yaklaşık altı saat boyunca teslim olmayan Mehmet K., evini yakmaya çalışırken, tekrar ateş açtı. Bunun üzerine polis, karşılık vermek durumunda kalarak Mehmet K.’yi etkisiz hale getirdi.

Hükümlünün Ölümü ve İnceleme

Çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtilen Mehmet K.'nın cesedi, savcılık incelemesinin ardından Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, bir binadan çevreye ve polislere ateş açan hükümlü etkisiz hale...

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, bir binadan çevreye ve polislere ateş açan hükümlü etkisiz hale getirildi.