Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ücretsiz Etkinlikler Başlıyor

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kongre ve Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin ücretsiz konserler ve etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı. Etkinliklere katılmak isteyenler, www.milletkultur.gov.tr internet adresinden davetiyelerini edinebilecekler.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 21:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ücretsiz Etkinlikler Başlıyor

Ücretsiz Etkinliklerin Yeni Adresi: Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kongre ve Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin ücretsiz konserler ve etkinliklere ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinliklerin tanıtımı ve bilet başvurusu için bir internet sitesi hazırlandı.

Her Türlü Etkinlik İçin Uygun Sahne

Merkezin sahnesi; opera, tiyatro, konser, konferans ve seminer dahil olmak üzere her türlü etkinlik performanslarını sahnelemeye müsait ve tüm teknik donanımlara sahip. Etkinliklere katılmak isteyenler, www.milletkultur.gov.tr internet adresinden davetiyelerini edinebilecekler.

Çocuklar ve Gençler İçin de Etkinlikler

Yetişkinlerin yanı sıra çocuklar ve gençler için de tiyatrolar, müzikaller, söyleşiler gibi eğitim, kültür ve sanatın yelpazesini oluşturan pek çok etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TRT ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek.

100. Yıl Marşı'nın Tanıtımı Ağustos Ayında

Merkezdeki etkinlikler, Sinan Akçıl konseriyle başlayacak. Ayrıca, Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Marşı'nın tanıtım programı da gerçekleştirilecek.