Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler: Burak Yılmaz'dan Kadro Kararı

Trendyol Süper Lig'de son olarak deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Burak Yılmaz, Perşembe günü oynanacak Bodo/Glimt maçında kadroda değişiklikler yapacak. Mert Günok ve Omar Colley, mağlubiyet sonrası özür dilerken, Yönetim herhangi bir maddi yaptırım uygulamama kararı aldı. Beşiktaş, Avrupa'da Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Daniel Amartey'nin yerine Eric Bailly, Valentin Rosier'in yerine ise Onur Bulut forma giyecek.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 16:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler: Burak Yılmaz'dan Kadro Kararı

Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler: Burak Yılmaz'dan Kadro Kararı

Trendyol Süper Lig'de son olarak deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda teknik direktör Burak Yılmaz, dev derbi sonrası kadro ile ilgili flaş bir karar verdi. Büyük bir değişime gidecek olan Yılmaz, Perşembe günü oynanacak Bodo/Glimt maçında o isimlere kesik atacak. İşte tüm detaylar...

Özür Dileme ve Yaptırım Uygulama

Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisi geride kaldı. Siyah-Beyazlı ekip, 2-1'lik mağlubiyetten çıkarması gereken dersleri çıkarıp yoluna devam etmeyi umuyor. Bu doğrultuda dev maçın faturasının kesildiği isimlerden Mert Günok ve Omar Colley de takım arkadaşlarından özür diledi. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Günok'u teselli ederken Beşiktaş Yönetimi de kırmızı kart gören oyuncuya niyetinden dolayı herhangi bir maddi yaptırımda bulunmama kararı aldı.

Hedef Avrupa

Tüm gözlerini Avrupa'ya çeviren Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 3. haftasında Perşembe günü Norveç ekibi Bodo/Glimt ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Galatasaray derbisindeki performansı eleştirilen Daniel Amartey'nin yerine Eric Bailly'nin forma giyeceği belirtildi. Valentin Rosier'in kart cezası sebebiyle Onur Bulut sağ beke geçecek.