Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ta Ante Rebic ile Yollar Ayrılıyor

Beşiktaş'ta Ante Rebic ile yollar ayrılıyor. Sezon başından beri beklentileri karşılayamayan Hırvat futbolcu, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ile yaşadığı tartışmanın ardından takımdan ayrılma ihtimali güçlendi.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 19:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş'ta Ante Rebic ile Yollar Ayrılıyor

Büyük bir krizle karşı karşıya kalan Beşiktaş

Bu sezon üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Büyük bir krizle karşı karşıya kalan siyah beyazlılar, sezon başında kadroya katılan çoğu futbolcudan istediği verimi alamadı. Bu durum da yönetimin ağır şekilde eleştirilmesine sebep olmuştu. Özellikle Jean Onan, Ante Rebic, Eric Bailly, Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey gibi futbolcuların transferleri tepki çekmişti.

Rebic ile Yollar Ayrılıyor

Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya katılan isimlerden biriyle devre arası yolların ayrılacağı öğrenildi. Konuyla ilgili sıcak gelişmeyi ise İtalyan basını duyurdu. Siyah beyazlılarda sezon başından beri beklentileri karşılayamayan Ante Rebic ile yol ayrımına gelindi. Milannews'te yer alan habere göre Rebic'in, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ile idmanda yaşadığı tartışmanın ardından üstünün çizildiği belirtildi. Bu durum sonrası Hırvat kanat oyuncusunun ocak ayında ayrılma ihtimalinin çok güçlendiği kaydedildi. 30 yaşındaki yıldız bu sezon yalnızca 9 maça çıkabildi. Toplamda 205 dakika süre bulan Rebic, gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Beşiktaş, Milan'dan bedelsiz olarak transfer ettiği Rebic ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.