Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ta Ante Rebic için umut verici gelişmeler

Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic, beklentilere yanıt veremedi. Ancak yeni teknik heyetin gelmesiyle forma şansı arttı. Ayrıca, Gedson Fernandes'in sakatlığı düzeldi ve Galatasaray maçında forma giymek için hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 12:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş'ta Ante Rebic için umut verici gelişmeler

Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic geride kalan dönemde beklentilere yanıt veremedi.

Siya-beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusu 7 resmi maçta 180 dakika forma giyerken gol ve asist katkısı yapamadı.

Antrenmanlara damga vurdu

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi sevindiren gelişme! Trendyol Süper Lig'de Kayserispor, Adana Demirspor, Konyaspor ve İstanbulspor'la oynanan maçlarda şans bulamayan Ante Rebic, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge ve Lugano ile yapılan karşılaşmalarda da süre alamadı.

Yeniden umutlandı

Şenol Güneş'le yıldızı barışmayan Rebic, Burak Yılmaz'ın teknik sorumlu koltuğuna oturmasıyla forma için yeniden umutlandı. Hırvat teknik adamlar Hari Vukas'ın yardımcı antrenörlük, Toni Modric'in performans antrenörlüğü görevlerine getirilmesi ise Rebic'in yüzünü güldürdü.

Dev isimleri geride bıraktı

Cenk Tosun iki gol attı, Milli Takım tarihine geçti! Gedson'un hedefi Galatasaray maçı. Kartal'ın orta sahadaki enerji merkezi Gedson Fernandes, Galatasaray derbisiyle sahalara dönüş yapmaya hazırlanıyor.