Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaşlı Futbolcu Valentin Rosier'in Sosyal Medya Paylaşımı Tepki Çekti

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Valentin Rosier'in sosyal medya paylaşımı, Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti. Rosier'in giydiği ceketteki rakam detayları Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük tepki topladı. Rosier'in Instagram hesabında başka paylaşım bulunmuyor. Yıldız isim üzerinde 8-0 yazan ceketle fotoğraf çektirince sosyal medyada taraftarların tepkisini topladı. Dün oynanan UEFA Konferans Ligi’ndeki Lugano maçında sorumsuzca kırmızı kart görerek takımı yalnız bırakan Rosier’ın bu ilk vukuatı değil. Rosier’in kadro dışı bırakılacağı iddia ediliyor. Fransız futbolcunun sosyal medya hesabından siyah-beyazlılarla ilgili tüm paylaşımları kaldırması da bu söylentileri doğrular nitelikte. Yaşanan olayların ardından tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'tan gönderilmesi de gündemde.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 05:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaşlı Futbolcu Valentin Rosier'in Sosyal Medya Paylaşımı Tepki Çekti

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Valentin Rosier'in sosyal medya paylaşımı, Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Üzerinde 8 ve 0 yazılı bir ceket ile poz veren Rosier'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Bilindiği üzere Beşiktaş'ın 2007 yılında bir Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Liverpool'a 8-0 mağlup olduğu maç uzun yıllar konuşulmuştu. Valentin Rosier'in giydiği ceketteki rakam detayları Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük tepki topladı.

Rosier'in Instagram hesabında başka paylaşım bulunmuyor.

Beşiktaş'ın Sağ Bek Oyuncusu Valentin Rosier, Giydiği Ceketle Taraftarların Tepkisini Çekti

Yıldız isim üzerinde 8-0 yazan ceketle fotoğraf çektirince sosyal medyada taraftarların tepkisini topladı. Dün oynanan UEFA Konferans Ligi’ndeki Lugano maçında sorumsuzca kırmızı kart görerek takımı yalnız bırakan Rosier’ın bu ilk vukuatı değil. Türkiye kariyerindeki 6. kırmızı kartını gören oyuncu için Beşiktaş yönetimi bir yaptırımda bulunma kararı aldı. Rosier’in kadro dışı bırakılacağı iddia ediliyor. Fransız futbolcunun sosyal medya hesabından siyah-beyazlılarla ilgili tüm paylaşımları kaldırması da bu söylentileri doğrular nitelikte. Yaşanan olayların ardından tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'tan gönderilmesi de gündemde.