Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ın Yaz Transfer Dönemi

Fenerbahçe ve Galatasaray’a göre yaz transfer dönemini daha durgun geçiren Beşiktaş, Daniel Amartey, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Emrecan Bulut, Alex- Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic’i kadrosuna kattı, geçen sezon kiralık olarak takımda bulunan Arthur Masuaku’nun bonservisini aldı. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor ve sürpriz bir isim olarak Mason Greenwood gündemde. Greenwood için en olası transfer seçeneklerinin Suudi Arabistan ve Türkiye olduğu belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 17:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş'ın Yaz Transfer Dönemi

Beşiktaş'ın Yaz Transfer Dönemi

Fenerbahçe ve Galatasaray’a göre yaz transfer dönemini daha durgun geçiren Beşiktaş, Daniel Amartey, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Emrecan Bulut, Alex- Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic’i kadrosuna kattı, geçen sezon kiralık olarak takımda bulunan Arthur Masuaku’nun bonservisini aldı. Bunun yanında Romain Saïss, Nathan Redmond, Georges-Kevin N'Koudou, Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Welinton, Ahmet Gülay, Erdoğan Kaya, Bilal Ceylan, Halil Çiçek, Burak Yıldız, Necati Bilgiç, Badra Cisse, Kerem Kalafat, Ajdin Hasic, Atakan Üner, Emre Bilgin, Atiba Hutcinhson, Muhayer Oktay, Emre Yıldız ve Kerem Atakan Kesgin siyah beyazlı takımdan ayrıldı. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları ise devam ediyor. Özellikle hücum ve defans bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar çok sürpriz bir ismi gündemine aldı.

YENİ İSİM ORTAYA ÇIKTI

Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş'ta Manchester United’dan ayrılan Mason Greenwood’u transfer edebilir. Öte yandan ESPN’de yer alan haberde futbolcu için en olası transfer seçeneklerinin Suudi Arabistan ve Türkiye olduğuna dikkat çekildi.

BONSERVİS DEĞERİ 50 MİLYON EUROYA ÇIKMIŞTI

Bonservis bedeli 50 milyon euroya kadar yükselen 21 yaşındaki Mason Greenwood, United formasıyla çıktığı 129 maçta 35 gol attı, 12 asist yaptı. Mason Greenwood’un eski kız arkadaşına şiddet uygulayıp tecavüze kalktığı iddia edilmişti. Hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından futbolcu beraat etti. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisinden yapılan açıklamada, tecavüze teşebbüs, saldırı, tehdit edici eylemler ve fiziksel zarar verme iddialarıyla yargılanan Greenwood’un davasında anahtar rol oynayan tanıkların, ifadelerini geri çektiği belirtildi. Yaşananların ardından United’da kadro dışı bırakılan futbolcu, sözleşmesinin feshedilmesiyle takımdan ayrıldı.