Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı ve Samet Aybaba'nın Konuşması

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda eski oyuncu Samet Aybaba'nın altyapı projesi ve kulübün değerlerine sahip çıkılması gerektiği konuşuldu.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 22:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı ve Samet Aybaba'nın Konuşması

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Samet Aybaba'nın Konuşması

Beşiktaş'ın 2023 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Beşiktaş’ın eski oyuncularından Samet Aybaba, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aybaba, altyapı projesiyle ilgili detayları anlattı ve kulübün değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Samet Aybaba'nın Altyapı Projesi

Aybaba, altyapıyı geliştirmek için yapılan çalışmalardan bahsetti. Bir proje bulduklarını ve Beşiktaş'a kazandırmak için çaba harcadıklarını söyledi. Projenin Beykoz'da olduğunu ve Milli Emlak tarafından tahsis edildiğini belirtti. Aybaba, kulüpten gelen talep üzerine projenin Gençlikspor'a verilmesi isteğinin doğru olmadığını ifade etti.

Değerlerimize Sahip Çıkalım

Aybaba, Beşiktaş'ın değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Kulübün eski oyuncularının isimlerinin sokakta top oynayan çocukların Beşiktaşlı olmasına etki ettiğini söyledi. Kendi içlerindeki insanlara değer verilmesi ve onları bir yerlere getirmek için mücadele edilmesi gerektiğini dile getirdi.