Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi'nde Tirana'yı mağlup etti

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi'nde Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup etti. Maçın en konuşulan ismi olan Semih Kılıçsoy, 90+4. dakikada gol atarak Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu ünvanını elde etti. Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürerek kanat oyuncusu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 15:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi'nde Tirana'yı mağlup etti

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında sahasında Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup etti.

Maçın en konuşulan isimlerinden birisi, siyah-beyazlıların altyapısından yetişen Semih Kılıçsoy oldu. 17 yaşındaki oyuncu, 90+4. dakikada maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu ünvanını elde etti. Genç milli takımlarda da attığı gollerle dikkat çeken Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu ünvanını elde etti.

Semih, Avrupa kulüplerinin radarına girmiş durumda. Milliyet'in haberine göre; Semih'i takip eden kulüpler arasında Real Madrid, Bayern Münih, Ajax, Sevilla, Genk ve Club Brugge yer alıyor. Hatta Real Madrid scoutunun, kendisine Semih'i anlatanlara, 'Beni Semih konusunda ikna etmeye çalışmayın. Onun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum' dediği öğrenildi. Semih Kılıçsoy, geçen sezon Valerien Ismael döneminde A takıma davet edildi. Beşiktaş'taki ilk profesyonel maçına ise Antalyaspor deplasmanında çıktı. Geçen sezon Şenol Güneş tarafından 4 Süper Lig maçında toplam 40 dakika forma şansı buldu. Genç forvetin Beşiktaş'la 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, takımdan ayrılan Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'ın yerine kanat oyuncusu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Milan'dan Ante Rebic'le imza aşamasına gelinirken, sıcak bir gelişme daha yaşandı. Hollanda basını, Beşiktaş'ın PSV Eindhoven'da forma giyen Anwar El Ghazi'yle ilgilendiğini öne sürdü. Eindhovens Dagblad'a göre; siyah-beyazlılar El Ghazi'nin menajeriyle iletişime geçerek, oyuncunun durumunu sordu. Ancak Hollandalı yıldızın takımından ayrılmayı düşünmediği ifade edildi. Anwar El Ghazi, geçtiğimiz sezonun başında Aston Villa'dan PSV'ye transfer oldu. 28 yaşındaki oyuncu, lig, Avrupa ve kupada oynadığı toplam 32 maçta 10 gol, 3 asistlik bir katkı sağladı. Kariyerinde daha önce Ajax, Lille ve Everton'da da forma giyen El Ghazi'nin PSV ile sözleşmesi 2025'te sona eriyor.