Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Transfer Haberleri: Mason Greenwood ve Davy Klaassen

Beşiktaş yaz transfer döneminde Daniel Amartey, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Emrecan Bulut, Alex- Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic gibi isimleri kadrosuna kattı. Ayrıca Romain Saïss, Nathan Redmond, Georges-Kevin N'Koudou ve diğer birçok oyuncu takımdan ayrıldı. Beşiktaş'ın transfer gündeminde ise Manchester United'dan ayrılan Mason Greenwood ve Ajax'ın orta saha oyuncusu Davy Klaassen bulunuyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Transfer Haberleri: Mason Greenwood ve Davy Klaassen

Beşiktaş Transfer Haberleri: Mason Greenwood ve Davy Klaassen

Fenerbahçe ve Galatasaray’a göre yaz transfer dönemini daha durgun geçiren Beşiktaş, Daniel Amartey, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Emrecan Bulut, Alex- Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic’i kadrosuna kattı, geçen sezon kiralık olarak takımda bulunan Arthur Masuaku’nun bonservisini aldı. Bunun yanında Romain Saïss, Nathan Redmond, Georges-Kevin N'Koudou, Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Welinton, Ahmet Gülay, Erdoğan Kaya, Bilal Ceylan, Halil Çiçek, Burak Yıldız, Necati Bilgiç, Badra Cisse, Kerem Kalafat, Ajdin Hasic, Atakan Üner, Emre Bilgin, Atiba Hutcinhson, Muhayer Oktay, Emre Yıldız ve Kerem Atakan Kesgin siyah beyazlı takımdan ayrıldı.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları ise devam ediyor. Özellikle hücum ve defans bölgesine takviye yapmak isteyen siyah- beyazlılar çok sürpriz bir ismi gündemine aldı. YENİ İSİM ORTAYA ÇIKTI

Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş'ta Manchester United’dan ayrılan Mason Greenwood’u transfer edebilir.Öte yandan ESPN’de yer alan haberde futbolcu için en olası transfer seçeneklerinin Suudi Arabistan ve Türkiye olduğuna dikkat çekildi. BONSERVİS DEĞERİ 50 MİLYON EUROYA ÇIKMIŞTI

Bonservis bedeli 50 milyon euroya kadar yükselen 21 yaşındaki Mason Greenwood, United formasıyla çıktığı 129 maçta 35 gol attı, 12 asist yaptı. Mason Greenwood’un eski kız arkadaşına şiddet uygulayıp tecavüze kalktığı iddia edilmişti. Hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından futbolcu beraat etti. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisinden yapılan açıklamada, tecavüze teşebbüs, saldırı, tehdit edici eylemler ve fiziksel zarar verme iddialarıyla yargılanan Greenwood’un davasında anahtar rol oynayan tanıkların, ifadelerini geri çektiği belirtildi. Yaşananların ardından United’da kadro dışı bırakılan futbolcu, sözleşmesinin feshedilmesiye takımdan ayrıldı.

Beşiktaş'a 52 milyon euroluk 10 numara! Süper yıldızı eski takım arkadaşı ikna etti: 120 gol 69 asist...

Transfer sezonunda kadrosunu Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica ile güçlendiren Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti. Kartal, 52 milyon euroluk orta saha için düğmeye bastı. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakalayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Orta sahaya tecrübeli bir isi katmanın planlarını yapan Beşiktaş, gözünü 52 milyon euroluk süper yıldıza dikti.Trendyol Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Pendikspor ile berabere kalan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup eden Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, 52 milyon euroluk dünya yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı.Sözcü'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, transfer listesine yeni bir yıldızı ekledi.Kartal, Hollanda devi Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Davy Klassen için görüşmelere başladı. 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlı ekip, bu transferde golcü futbolcusu Cenk Tosun'dan yardım istedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile Everton'da takım arkadaşlığı yapan milli golcünün, yıldız orta saha ile temasa geçtiği ve Beşiktaş hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu ile yolları ayırmak istediği kaydedilirken taraflar arasındaki fesih görüşmelerinin devam ettiği bildirildi. Klaassen'in kısa süre içerisinde Hollanda ekibinden ayrılması bekleniyor.Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusuna yıllık 2.8 milyon euro maaş teklif ettiği kaydedildi. Geçen sezon 46 maçta görev alan orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 10 gol 3 asistlik performans sundu. Yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 52 milyon euro bonservis bedeli ödendi.