Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Transfer Gündeminde Thorgan Hazard'ı İstiyor

Beşiktaş, Belçika basınında çıkan haberlere göre Borussia Dortmund'un yıldız ismi Thorgan Hazard'ı transfer etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa Konferans Ligi'nde ve Süper Lig'de başarılı bir performans sergiliyor.

Yayın Tarihi: 06.09.2023 20:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Transfer Gündeminde Thorgan Hazard'ı İstiyor

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi.

Siyah-beyazlı ekip UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlamıştı. Kartal sırasıyla Tirana, Neftçi Bakü ve Dinamo Kiev'i tüm maçlarda mağlup ederek 6'da 6 yaptı ve adını grup aşamasına yazdırdı. Elemeleri kayıpsız atlatan siyah-beyazlılar Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile aynı gruba yerleşti.

Beşiktaş'ta hedef Avrupa'da başarı yakalamak. Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig'de de yoluna yenilgisiz devam ediyor. Şenol Güneş'in öğrencileri ligde Fatih Karagümrük'ü ve Sivasspor'u mağlup ederken Pendikspor ile berabere kaldı. Kara Kartal son yenilgisini geçtiğimiz sezon Sivasspor'a mağlup olmuştu. Siyah-beyazlıların 8 aydır bileği bükülmüyor.

Seriyi devam ettirmek isteyen kurmaylar rotayı transfere çevirdi. Belçika basınının haberine göre 10 numara bölgesine takviye yapacak olan Kara Kartal, Borussia Dortmund'un yıldız ismi Thorgan Hazard'ı gündemine aldı. Alman kulübünün hocası Edin Terzic, oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. Dortmund'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız isim için bir numaralı hedef Anderlecht. Ancak Belçika'da transfer dönemi sona ermek üzere. Beşiktaş, Hazard için B planı olsa da siyah-beyazlılar transferi tamamlamaya en yakın kulüp olarak gözüküyor.