Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Transfer Gündeminde: Rıdvan Yılmaz ve Nicolas Pepe

Transfer döneminde Beşiktaş'ın gündeminde Rıdvan Yılmaz ve Nicolas Pepe var. Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow Rangers'dan geri dönmesi ve sezonu kiralık olarak geçirmesi ihtimali doğdu. Nicolas Pepe ise Arsenal'den bedelsiz olarak transfer edilmek isteniyor.

Yayın Tarihi: 06.09.2023 12:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Transfer Gündeminde: Rıdvan Yılmaz ve Nicolas Pepe

Beşiktaş Transfer Gündeminde: Rıdvan Yılmaz ve Nicolas Pepe

Transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş'ta öncelik savunma hattına verildi. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetim yerli oyunculara ağırlık vermeye başladı. Siyah beyazlıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'tan Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın geri dönmesi ve sezonu kiralık olarak geçirmesi ihtimali doğdu. 22 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz, İskoçya Premier Lig'de yalnızca 8 maça çıktı. Ancak bu süre zarfında yaratıcı yeteneğini iki asistle sergileyebildi. İngiliz Football Fan Cast'in haberine göre Michael Beale sol kanattan bir defans oyuncusunun transfer edilmesini istedi. Bu transfer olursa, Rıdvan'ın yeniden Beşiktaş forması giyebileceği belirtildi.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak isteyen siyah beyazlılar, kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Son olarak Eric Bailly transferini yapan Kartal, son bir yıldız daha kadrosuna katmak istiyor. İşte o isim ve tüm detaylar... BAILLY UEFA LİSTESİNE YETİŞTİ MALİYETİ BELLİ OLDU Beşiktaş'ın kesin anlaşma sağladığı ve dün akşam İstanbul'a getirdiği Eric Bailly'nin maliyeti belli oldu. Bonservis için Manchester United'a ücret ödemeyecek olan siyah beyazlılar, 29 yaşındaki stopere bir sezon için 3.5 milyon Euro verecek. Beşiktaş, sezon sonu sözleşmeyi uzatma hakkına sahip olacak. Bu durumda da Bailly her sezon için yine 3.5 milyon Euro alacak. ManU'nun 2016'da 38 milyon Euro'ya Transfer ettiği Fildişi Sahilli futbolcu, geçen sezon kiralık olarak Marsilya forması giymişti. Bailly'nin gelişiyle stoperde eksiğini gideren Beşiktaş yönetimi, transfer sezonu biten İngiltere'den fırsat transferi kovalamayı sürdürüyor. Kartal'ın orta saha ve kanatlar için oyuncu aradığı belirtildi. Avrupa listesi için sürenin dolmasına rağmen Kara Kartal, 15 Eylül'de sona erecek yaz transfer döneminde bir hücumcu futbolcuyu daha renklerine bağlamak istiyor. NICOLAS PEPE GÜNDEMDE Yönetim, bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Nicolas Pepe için girişimlerini sürdürüyor. 28 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ kanat oyuncusunun boşa çıkmasını bekleyen idareciler, bu transferi bedelsiz olması halinde tamamlamayı hedefliyor. SEZONU NICE'TE TAMAMLADI Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın kadroda düşünmediği Nicolas Pepe, geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Nice takımında kiralık geçirmişti. NICOLAS PEPE: 80 MİLYON EURO'LUK ADAM Arsenal'in Ağustos 2019'da Nice'ten 80 milyon Euro bonservisle transfer ettiği Pepe, kariyerinde çıktığı 300 maçta 86 gol 44 asistle skora katkı sağladı. (Fanatik)