Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Transfer Gündemi: Amartey ve Onana Açıklandı, Pereyra ve Klaassen İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Beşiktaş transfer gündemi hakkında son gelişmeler. Amartey ve Onana'nın açıklanması, Pereyra ve Klaassen için görüşmelerin devam etmesi ve Elayis Tavşan transferi.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 10:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Transfer Gündemi: Amartey ve Onana Açıklandı, Pereyra ve Klaassen İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Transferde Son Dakika: Beşiktaş Amartey ve Onana'yı Açıkladı

Transfer sezonunun hızlı takımlarından Beşiktaş, Leicester'dan Daniel Amartey ve Lens'ten Jean Onana'yı resmen açıkladı. Bu transferlerle stoper ve ön libero bölgelerini güçlendiren Beşiktaş, şimdi de diğer hedef oyuncuları için çalışmalarını sürdürüyor.

Roberto Pereyra İçin Beklenen Cevap

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Udinese'nin orta saha oyuncusu Roberto Pereyra, Torino'nun teklifiyle karşı karşıya. Beşiktaş, Pereyra'dan bir an önce cevap bekliyor ve oyuncunun çok yönlü oyun stiliyle takıma katkı sağlamasını umuyor.

Davy Klaassen Transferinde Yeni Gelişme

Beşiktaş, Hollanda'nın Ajax takımında forma giyen Davy Klaassen ile ilgileniyor. Klaassen'in sözleşmesi gelecek sezon sonunda biteceği için transferi daha da cazip hale geliyor. Beşiktaş'ın, oyuncunun temsilcisiyle görüşmeleri sürüyor ve indirimli bir anlaşma için çalışmalarını hızlandırıyor.

Elayis Tavşan İçin Girişimler Sürüyor

Beşiktaş, yerli rotasyonunu güçlendirmek için NEC Nijmegen'in Türk asıllı oyuncusu Elayis Tavşan ile ilgileniyor. Tavşan için kulübün belirlediği bonservis değeri 3 milyon Euro ve bu transferin gerçekleşmemesi halinde Zaynutdinov için ayrılan bütçe kullanılacak.