Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Transfer Döneminde Hareketli Günler Yaşıyor

Beşiktaş transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda 10 numara mevkisi için futbolcu bakan Siyah-Beyazlılar'a menajerler tarafından Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 12:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Transfer Döneminde Hareketli Günler Yaşıyor

Beşiktaş'ın Transfer Hedefleri

Beşiktaş transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda 10 numara mevkisi için futbolcu arayan Siyah-Beyazlılar'a Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi. Oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle Beşiktaş'ın ilk olarak kiralamayı düşündüğü ifade ediliyor.

Beşiktaş'ın Avrupa Performansı

Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek grup aşamasına yükselmeyi başardı. Ayrıca Trendyol Süper Lig'de de yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor. Şenol Güneş'in öğrencileri ligdeki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Sivasspor'a karşı almıştı.

Beşiktaş'ın Transfer Hedefleri

Beşiktaş'ın transferdeki bir diğer hedefi ise Borussia Dortmund'un yıldız ismi Thorgan Hazard. Alman kulübünün hocası oyuncuyu kadrosunda düşünmediği için Beşiktaş, Hazard'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.