Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ta Öğretmen Silahla Ateş Ettiği İçin Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş'taki okulda müdür yardımcısına silah çeken öğretmen gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 17.10.2024 18:27
Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 18:27

Beşiktaş'ta Öğretmen Silahla Ateş Ettiği İçin Adliyeye Sevk Edildi

Olayın Detayları

Beşiktaş'ta, görev yaptığı Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, bir öğretmenin müdür yardımcısına silah çektiği iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi. Bilişim öğretmeni Serdar A. (34), okulda yaşanan bir tartışma sonrasında silahını çekerek tehditte bulundu.

Zanlının İfadeleri

Zanlının, emniyetteki sorgusunda, 5 yıl önce eşinden ayrıldığını ve son iki yıldır çalıştığı okulda sürekli mobbinge maruz kaldığını ifade ettiği öğrenildi. Ayrıca, daha önceki bir okul toplantısında müdürün kendisini başka bir yere tayin ettirmekle tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu belirten öğretmenin, bu nedenle müdüre karşı düşmanlık beslediği aktarıldı.

Olayın Gerçekleştiği Anlar

Serdar A'nın, okul müdür yardımcısına silah çekmesinin ardından, silahın tutukluk yapması durumunda okulun bahçesine çıkarak silahın mekanizmasını boşalttığı ve havaya ateş açtığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, öğretmeni gözaltına almış, zanlının üzerindeki araştırmalarda ruhsatsız bir tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulmuşlardır.

Adli Süreç

Serdar A, gerçekleştirdiği eylemler sebebiyle adliyeye sevk edildi. Olay, eğitim kurumları içerisinde güvenlik sorunlarını da gündeme getirdi.

Beşiktaş'ta, görev yaptığı lisede silahla ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan öğretmen...

Beşiktaş'ta, görev yaptığı lisede silahla ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan öğretmen adliyeye sevk edildi.