Beşiktaş'ta İki Kardeşin Ölümü
İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan Levent Mahallesi'nde, tek katlı bir prefabrik yapıda meydana gelen trajik olayda, iki kardeş yaşamını yitirdi. Olayla ilgili elde edilen bilgilere göre, Efe Y. ve kardeşi Mesut Y., arkadaşları H.A. ile birlikte soğuk hava nedeniyle ısınmak amacıyla bir ateş yaktı.
Olayın Gelişimi
Belirtilene göre, ateşin etrafında oturan grup, bir süre sonra uykuya daldı. Uyandığında H.A., kardeşlerin hareketsiz yattığını fark etti. Hemen durumu yetkililere bildiren H.A., olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin gelmesini sağladı.
Sağlık Ekiplerinin İncelemesi
Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yerde yatan Efe Y. ve Mesut Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise polis, uyuşturucu madde buldu.
Kardiyak Durum ve Alınan Önlemler
İki kardeşin karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle öldüğü değerlendiriliyor. Cesetler, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Beşiktaş'ta tek katlı prefabrik yapıda 2 kardeş ölü bulundu.