Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş, Salih Uçan'ın Sözleşmesini Uzatmak İçin Çalışıyor

Beşiktaş'ın ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Salih Uçan, UEFA Konferans Ligi ön eleme turunda gösterdiği performans ile siyah-beyazlı kulüp taraftarlarının beğenisi topladı. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Salih Uçan için Beşiktaş yönetimi sözleşme uzatma çalışmalarına başladı.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 09:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş, Salih Uçan'ın Sözleşmesini Uzatmak İçin Çalışıyor

Beşiktaş'ın ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Salih Uçan, UEFA Konferans Ligi ön eleme turunda gösterdiği performans ile siyah-beyazlı kulüp taraftarlarının beğenisi topladı.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Salih Uçan için Beşiktaş yönetimi sözleşme uzatma çalışmalarına başladı.

SALİH UÇAN'A YENİ KONTRAT

Beşiktaş'ta 2021-22 sezonu başında kulübe katılan Salih Uçan'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Siyah-beyazlı yönetim, milli oyuncuya yeni bir kontrat teklifi sundu.

BEŞİKTAŞ 18 MİLYON TL TEKLİF ETTİ

Beşiktaş yönetimi, Salih Uçan'a 18 Milyon TL teklif etti. Milli oyuncu ise bu teklifi reddederek 30 Milyon TL istediğini kulübe bildirdi. Oyuncu ve Beşiktaş kulübü arasında görüşmeler devam ediyor.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Salih Uçan, Beşiktaş forması ile tüm kulvarlarda 50 maça çıkarken 4 gol attı. Başarılı futbolcu bu maçlarda takım arkadaşlarına 10 kez gol pası verdi.

HAKLININ ACELESİ YOK

Salih Uçan Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'dan Neftçi Bakü ile oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunmuşdu. Hedeflerinin gruplara kalmak ve daha sonra gruplardan çıkmak olduğunu söyleyen Salih Uçan, Tirana maçını iyi atladığımızı düşünüyorum. Şimdi Bakü ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağız. İnşallah güzel bir sonuç alarak evimizde turu geçmek istiyoruz. Tabii ki hedefimiz Beşiktaş'ın layık olduğu yer. Gruplara kalabilmek, gruplardan çıkabilmek. Adım adım ilerleyeceğiz şeklinde konuşmuştu. Salih, sözleşmesinin sorulması üzerine ise, Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyız, bekliyoruz cevabını vermişti.

PERFORMANSI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Salih Uçan, Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte yükselttiği performansını bu sezon da devam ettiriyor.

Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacak olan Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup ederek 3'üncü Ön Eleme Turu'nda avantajı kapmıştı. Siyah-beyazlı ekipte milli oyuncu Salih Uçan, Azerbaycan ekibine karşı oynanan ilk maçta sergilediği performansla geçtiğimiz sezon kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi. Maça da ilk 11'de başlayan 29 yaşındaki orta saha, deplasmandaki karşılaşmada 1 gol, 1 de asist yaparak galibiyette pay sahibi oldu.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 18 MİLYON

Beşiktaş'ın, Salih Uçan'a ilk teklifi 18 milyon TL oldu. Salih Uçan'ın karşı teklifininde 30 milyon TL olduğu söylendi.

Beşiktaş ve Salih Uçan arasında sözleşme görüşmelerinin de devam ettiği söylendi.

50 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş formasıyla toplamda 50 resmi maça çıkan Salih Uçan bu karşılaşmalarda 4 gol, 8 asistlik katkı sağladı.