Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş, İtalyan Stoper Mattia Caldara'yı Transfer Etmek İçin Hamle Yapacak

Beşiktaş, sezon başında transfer etmek istediği İtalyan stoper oyuncusu Mattia Caldara için yeniden hamle yapacak. Milan'ın 29 yaşındaki stoper oyuncusuyla yolların ayrılacağı belirtiliyor. Caldara, geçtiğimiz sezon Spezia'da kiralık olarak forma giydi ancak Milan'ın teknik direktörü Pioli'nin beklentilerini karşılayamadı.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş, İtalyan Stoper Mattia Caldara'yı Transfer Etmek İçin Hamle Yapacak

Beşiktaş'ın Transfer Harekatı

Beşiktaş, sezon başında transfer etmek istediği İtalyan stoper oyuncusu Mattia Caldara için yeniden hamle yapacak. Milan'ın 29 yaşındaki stoper oyuncusuyla yolların ayrılacağı belirtiliyor. Geçen sezon Spezia'da kiralık olarak forma giyen Caldara, Milan'ın hocası Pioli'nin gözüne giremedi. Beşiktaş, önümüzdeki derbi için hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da hız kazandırdı. Afrika Kupası nedeniyle birçok yıldızından yararlanamayacak olan Beşiktaş, stoper takviyesi için Caldara'yı hedefliyor.

Beşiktaş'ın İtalyan Stoper Arayışı

Beşiktaş'ın sezon başında transfer etmek istediği İtalyan stoper oyuncusu Mattia Caldara ile ilgili müjdeli haber geldi. Milan'ın 29 yaşındaki savunma oyuncusuyla yolların ayrılacağı İtalyan medyası tarafından bildirildi. Caldara, geçtiğimiz sezon Spezia'da kiralık olarak forma giydi ancak Milan'ın teknik direktörü Pioli'nin beklentilerini karşılayamadı. Beşiktaş, Caldara'yı sezon başında transfer etmek için yeniden hamle yapacak.