Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'ın genel kuruldan oy alabilmek için 5 projeyle kolları sıvadığı belirtildi. Projeler arasında futbol akında değişim, yıldız transferleri, teknik adam seçimi, yeni sponsorluklar ve basketbol-voleybol yatırımları yer alıyor.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 09:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın, genel kuruldan oy alabilmek için 5 projeyle kolları sıvadığı belirtildi. Beşiktaş'ın 17 Aralık'taki olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışmalar yaptığı öne sürüldü. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Arat'ın ilk etapta beş projeyle genel kuruldan oy isteyeceği öğrenildi.

Hasan Arat'ın Projeleri:

1- Futbol akında büyük değişim planlıyor. Sportif Direktörlük görevi yeniden devreye girecek. Bu pozisyona bağlı, Türkiye'nin en geniş 'Scout' ekibi oluşturulacak.

2- Yaşanan kalite sıkıntısını gidermek adına devre arasında iki yıldız transferi için görüşmeler yapılıyor. Transferler takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölgeye yapılacak.

3- Teknik adam olarak camiayı tanıyan, aynı zamanda kimsenin hayır diyemeyeceği bir isim göreve getirilecek. Bu ismin şimdilik gizli tutulması tercih ediliyor.

4- Yeni sponsorluk gelirlerine büyük önem veriliyor. Arat, kısa vadede hemen çok güçlü bir sponsorla anlaşacak. Bir firmayla ön protokol yapıldığı bildiriliyor.

5- Basketbol ve voleybola ciddi bir yatırım orta vadeli projeler arasında. Gelecek sezona dair sponsorluklar aranıyor. Güçlü kadrolar oluşturmanın sözü verilecek.