Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bergüzar Korel, 'Düğüm' Setinde Yorgunluğunu Paylaştı

Bergüzar Korel, Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizi projesi olan 'Düğüm' ile setlere dönüş yaptı. Yorgunluğunu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gösteren Korel, oyunculuğun zorluklarını da dile getirdi.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 08:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bergüzar Korel, 'Düğüm' Setinde Yorgunluğunu Paylaştı

Bergüzar Korel, Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizi projesi olan 'Düğüm' ile uzun bir aradan sonra tekrar setlere dönüş yaptı.

Bu dönüş, Korel'in hayranları için büyük bir heyecan yaratırken, ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Dizi setinden sabaha karşı eve dönen Bergüzar Korel, ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu fotoğraflarla takipçilerine anlattı.

Üç fotoğraf paylaşan oyuncu ilk paylaşımına ‘Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var yaa…’ notunu düştü.

'Mesela o morluklar, tokatlar falan hep rol değil mi?'

'Gece çekimlerini gerçekten gece yapmıyorsunuz değil mi mesela? Oynarken yanınızda lafları söyleyen biri var değil mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz?'

Şimdilerde yoğun bir iş temposunda çalışan ünlü oyuncu Bergüzar Korel son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

YORGUN HALİNİ PAYLAŞTI Dizi setinden sabaha karşı eve dönen Bergüzar Korel, ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Öte yandan oyunculuğun zorluğunu da gösteren bir kare paylaşan Korel, dikkat çeken sözlere imza attı.

'Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var yaa...'

'Mesela o morluklar, tokatlar falan hep rol değil mi?'

'Gece çekimlerini gerçekten gece yapmıyorsunuz değil mi? MeselaoOynarken yanınızda lafları söyleyen biri var değil mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz?'